pendik escort bayan
ak

Nevruz Bayramı Kutlamaları

21.03.2018 - 19:13, Güncelleme: 21.03.2018 - 19:13
 

Nevruz Bayramı Kutlamaları

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.Ahmet Müşerref Muhtaroğlu Ortaokulu'ndaki etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.Ahmet Müşerref Muhtaroğlu Ortaokulu'ndaki etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Çeşitli gösterilerle devam eden etkinliğe, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, diğer yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.Kaymakam Kara ve İlçe Belediye Başkanı Çetin, konuşmalarında Nevruz Bayramı'nı kutlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.Konuşmalar sonrası geleneksel nevruz ateşini yakan ilçe protokolü, ateş üzerinden atladı.
ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.Ahmet Müşerref Muhtaroğlu Ortaokulu'ndaki etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal...

ANKARA (AA) - Pursaklar ilçesinde Nevruz Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ahmet Müşerref Muhtaroğlu Ortaokulu'ndaki etkinlikler saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Çeşitli gösterilerle devam eden etkinliğe, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, diğer yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.

Kaymakam Kara ve İlçe Belediye Başkanı Çetin, konuşmalarında Nevruz Bayramı'nı kutlamaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Konuşmalar sonrası geleneksel nevruz ateşini yakan ilçe protokolü, ateş üzerinden atladı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.