pendik escort bayan
ak

Nevruz Bayramı

24.03.2017 - 20:33, Güncelleme: 24.03.2017 - 20:33
 

Nevruz Bayramı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, Nevruz Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan etkinliğe katılan Kaman...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, Nevruz Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan etkinliğe katılan Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ve protokol üyeleri, demir döverek yakılan ateşin üzerinden atladı. Başkan Talu, etkinlik sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Nevruz Bayramı, dünyada kutlanan en eski ve en köklü bayramlardan biri olduğunu, birleştirici ve kaynaştırıcı özelliği bulunduğunu belirtti.Nevruz'un yeni bir başlangıç, tabiatla beraber insanın canlanmasına işaret olduğunu vurgulayan Talu, şöyle konuştu:"Nevruz Bayramı karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün, kardeşçe ve barış içinde bir arada yaşama arzusunun, dayanışma ve yardımlaşma duygularının coştuğu bir gündür. Nevruz, bütün bu güzel duyguların yanında, yeni ve umut dolu günleri, baharı, bolluk ve bereketi müjdelemektedir. Nevruz Bayramı ile birlikte önümüzdeki yeni yıl, ülkemize milletimize ve insanlığa bolluk, bereket getirsin."Programın sonunda Kaman Belediyesi, vatandaşlara pilav ikram etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, Nevruz Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan etkinliğe katılan Kaman...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde, Nevruz Bayramı dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kaman Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan etkinliğe katılan Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ve protokol üyeleri, demir döverek yakılan ateşin üzerinden atladı.

Başkan Talu, etkinlik sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada, Nevruz Bayramı, dünyada kutlanan en eski ve en köklü bayramlardan biri olduğunu, birleştirici ve kaynaştırıcı özelliği bulunduğunu belirtti.

Nevruz'un yeni bir başlangıç, tabiatla beraber insanın canlanmasına işaret olduğunu vurgulayan Talu, şöyle konuştu:

"Nevruz Bayramı karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün, kardeşçe ve barış içinde bir arada yaşama arzusunun, dayanışma ve yardımlaşma duygularının coştuğu bir gündür. Nevruz, bütün bu güzel duyguların yanında, yeni ve umut dolu günleri, baharı, bolluk ve bereketi müjdelemektedir. Nevruz Bayramı ile birlikte önümüzdeki yeni yıl, ülkemize milletimize ve insanlığa bolluk, bereket getirsin."

Programın sonunda Kaman Belediyesi, vatandaşlara pilav ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.