pendik escort bayan
ak

Nevesob Başkanı Ördü'ye Ziyaret

24.03.2017 - 11:18, Güncelleme: 24.03.2017 - 11:18
 

Nevesob Başkanı Ördü'ye Ziyaret

NEVŞEHİR (AA) - Çalışma Hayatında Milli Seferberlik faaliyetleri kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan...

NEVŞEHİR (AA) - Çalışma Hayatında Milli Seferberlik faaliyetleri kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, beraberindeki İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve SGK Nevşehir İl Müdürü Erdin Polat ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı İsmail Ördü'yü ziyaret etti.NEVESOB tarafından düzenlenen "İşbaşı eğitim programları" konusunda konuklarına bilgi veren Ördü, Nevşehir'de birçok küçük esnaf ve sanatkarın, mevzuattaki aksaklıklar nedeniyle programdan faydalanamadığını belirtti.Ördü, "Esnaf ve sanatkarlarımızın yanlarında çalışanlar iki kişiden az. Mevzuatta en az iki çalışan ibaresinin esnaflarımız için tamamen kaldırılması veya bir kişiye düşürülmesidurumunda destekten bir çok esnafımız yararlanabilecek ve istihdamaekonominin barometresi olan esnaf ve sanatkarlarımız büyük katkı olacaktır." dedi.
NEVŞEHİR (AA) - Çalışma Hayatında Milli Seferberlik faaliyetleri kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan...

NEVŞEHİR (AA) - Çalışma Hayatında Milli Seferberlik faaliyetleri kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, beraberindeki İŞKUR Nevşehir İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve SGK Nevşehir İl Müdürü Erdin Polat ile Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı İsmail Ördü'yü ziyaret etti.

NEVESOB tarafından düzenlenen "İşbaşı eğitim programları" konusunda konuklarına bilgi veren Ördü, Nevşehir'de birçok küçük esnaf ve sanatkarın, mevzuattaki aksaklıklar nedeniyle programdan faydalanamadığını belirtti.

Ördü, "Esnaf ve sanatkarlarımızın yanlarında çalışanlar iki kişiden az. Mevzuatta en az iki çalışan ibaresinin esnaflarımız için tamamen kaldırılması veya bir kişiye düşürülmesidurumunda destekten bir çok esnafımız yararlanabilecek ve istihdamaekonominin barometresi olan esnaf ve sanatkarlarımız büyük katkı olacaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.