pendik escort bayan
ak

Network Yaz Tatili İçin Çeşitli Seçenekler Sunuyor

05.07.2019 - 12:08, Güncelleme: 05.07.2019 - 12:08
 

Network Yaz Tatili İçin Çeşitli Seçenekler Sunuyor

NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda keten gömlekler, hasır ayakkabılar ve tropikal desenli ürünler öne çıkıyor

İSTANBUL (AA) - NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonu tatil için çeşitli seçenekler sunuyor.NetWork'ten yapılan açıklamaya göre, NetWork İlkbahar/Yaz 2019 kadın koleksiyonu, keten gömlekler, etekler ve ince kumaşlı yaz elbiseleriyle yaz tatilinde farklı alternatifler sunuyor. Yüksek kumaş kalitesi ve dikkati çeken tasarımlarıyla şık görünümler yaratan koleksiyonda, yazın ritmini yakalayan etekler, limon desenli elbiseler ve güpürlü bluzlar ön planda yer alıyor.Hasır çantalar, şapkalar ve ince bantlı sandaletler ise bavula ilk eklenecek aksesuarlar arasında bulunuyor. Resort koleksiyonuyla stili sahile de taşıyan pareo, bikini ve örgü parçalar sahil partilerinde öne çıkmayı sağlıyor.NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda rahat giyime önem veren erkekler için de şortlar ve polo yaka tişörtler bulunuyor. Yaz sıcağında kurtarıcı rolü üstlenen hafif keten gömlekler ve tropikal desenli parçalar tatilde şık bir görünüme sahip olmayı sağlıyor. Çapraz bantlı sandaletler, hasır detaylı ayakkabılar ve desen çeşitliliğiyle NetWork mayolar plaj ve tekne stilin de tamamlayıcı parçaları arasına giriyor. Sezon ürünleri NetWork mağazalarında ve www.network.com.tr’de bulunabiliyor.
NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda keten gömlekler, hasır ayakkabılar ve tropikal desenli ürünler öne çıkıyor

İSTANBUL (AA) - NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonu tatil için çeşitli seçenekler sunuyor.

NetWork'ten yapılan açıklamaya göre, NetWork İlkbahar/Yaz 2019 kadın koleksiyonu, keten gömlekler, etekler ve ince kumaşlı yaz elbiseleriyle yaz tatilinde farklı alternatifler sunuyor.

Yüksek kumaş kalitesi ve dikkati çeken tasarımlarıyla şık görünümler yaratan koleksiyonda, yazın ritmini yakalayan etekler, limon desenli elbiseler ve güpürlü bluzlar ön planda yer alıyor.

Hasır çantalar, şapkalar ve ince bantlı sandaletler ise bavula ilk eklenecek aksesuarlar arasında bulunuyor. Resort koleksiyonuyla stili sahile de taşıyan pareo, bikini ve örgü parçalar sahil partilerinde öne çıkmayı sağlıyor.

NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda rahat giyime önem veren erkekler için de şortlar ve polo yaka tişörtler bulunuyor. Yaz sıcağında kurtarıcı rolü üstlenen hafif keten gömlekler ve tropikal desenli parçalar tatilde şık bir görünüme sahip olmayı sağlıyor.

Çapraz bantlı sandaletler, hasır detaylı ayakkabılar ve desen çeşitliliğiyle NetWork mayolar plaj ve tekne stilin de tamamlayıcı parçaları arasına giriyor. Sezon ürünleri NetWork mağazalarında ve www.network.com.tr’de bulunabiliyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.