pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Necmettin Erbakan'ın İsmi Kayseri'de Yaşatılacak

29.09.2016 - 13:48, Güncelleme: 29.09.2016 - 13:48
 

Necmettin Erbakan'ın İsmi Kayseri'de Yaşatılacak

KAYSERİ (AA) - Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın isminin Kayseri'de yaşatılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın isminin Kayseri'de yaşatılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve parti yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Arıkan, ziyarette, Kayseri'de bir caddeye Necmettin Erbakan'ın isminin verilmesini istedi. Erbakan'ın sadece bir camianın hocası olmadığını, Türkiye'nin hocası olduğunu ifade eden Arıkan, bu konuda Başkan Çelik'ten destek beklediklerini kaydetti. Başkan Mustafa Çelik de Necmettin Erbakan'ın uluslararası bir insan olduğunu ifade ederek, "Tüm ümmete mal olmuş bir insan. Yetiştirdiği siyasiler, iş adamları, bilim adamları tüm dünyada söz sahibi olacak işler yapıyorlar. Dolayısıyla hepimizin yetişmesinde emeği olan büyük bir değerin ismini önemli bir yerde yaşatmak bizim için bir borç. Bizim de aklımızda olan bir konuydu. İnşallah önümüzdeki günlerde ona yakışacak bir yerde ismini yaşatalım." ifadelerini kullandı.Mahmut Arıkan, Çelik'e Necmettin Erbakan'ın kitaplarını hediye etti.
KAYSERİ (AA) - Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın isminin Kayseri'de yaşatılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın isminin Kayseri'de yaşatılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve parti yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti.

Arıkan, ziyarette, Kayseri'de bir caddeye Necmettin Erbakan'ın isminin verilmesini istedi. Erbakan'ın sadece bir camianın hocası olmadığını, Türkiye'nin hocası olduğunu ifade eden Arıkan, bu konuda Başkan Çelik'ten destek beklediklerini kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik de Necmettin Erbakan'ın uluslararası bir insan olduğunu ifade ederek, "Tüm ümmete mal olmuş bir insan. Yetiştirdiği siyasiler, iş adamları, bilim adamları tüm dünyada söz sahibi olacak işler yapıyorlar. Dolayısıyla hepimizin yetişmesinde emeği olan büyük bir değerin ismini önemli bir yerde yaşatmak bizim için bir borç. Bizim de aklımızda olan bir konuydu. İnşallah önümüzdeki günlerde ona yakışacak bir yerde ismini yaşatalım." ifadelerini kullandı.

Mahmut Arıkan, Çelik'e Necmettin Erbakan'ın kitaplarını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.