pendik escort bayan
ak

Necmettin Erbakan Parkı'nda kafeterya hizmete girdi

14.07.2016 - 02:26, Güncelleme: 14.07.2016 - 02:26
 

Necmettin Erbakan Parkı'nda kafeterya hizmete girdi

Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı içerisine yapılan kafeterya hizmete girdi

Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı içerisine yapılan kafeterya hizmete girdi.Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nın vatandaşların eşiyle dostuyla keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği şekilde düzenlendiğini belirtti. Karaman Belediyesi tarafından 2015'te yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkının yeşil alanları ve sosyal donatılarının yanı sıra artık çay bahçesi ile vatandaşlara hizmet vereceğini ifade eden Çalışkan, "Konya-Karaman girişine önemli bir imaj kazandıran Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nı vatandaşlarımızın eşiyle dostuyla ve sevdikleri ile birlikte hoşça vakit geçirebileceği, demli bir çay içebileceği hale getirdik. Parkta bulunan kafeteryamızı düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.
Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı içerisine yapılan kafeterya hizmete girdi

Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı içerisine yapılan kafeterya hizmete girdi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, yaptığı açıklamada, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nın vatandaşların eşiyle dostuyla keyifli ve huzurlu vakit geçirebileceği şekilde düzenlendiğini belirtti.

Karaman Belediyesi tarafından 2015'te yapımı tamamlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkının yeşil alanları ve sosyal donatılarının yanı sıra artık çay bahçesi ile vatandaşlara hizmet vereceğini ifade eden Çalışkan, "Konya-Karaman girişine önemli bir imaj kazandıran Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı'nı vatandaşlarımızın eşiyle dostuyla ve sevdikleri ile birlikte hoşça vakit geçirebileceği, demli bir çay içebileceği hale getirdik. Parkta bulunan kafeteryamızı düzenleyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.