pendik escort bayan
ak

Necmettin Erbakan Adına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

28.04.2019 - 16:23, Güncelleme: 28.04.2019 - 16:23
 

Necmettin Erbakan Adına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

YOZGAT (AA) - Yeniden Refah Partisi Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından eski başbakanlardan Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı oluşturuldu.Yeniden...

YOZGAT (AA) - Yeniden Refah Partisi Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından eski başbakanlardan Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı oluşturuldu.Yeniden Refah Partisi Sorgun İlçe Başkanı Hasan Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilkbahar mevsiminin gelmesi ile fidan dikimi etkinliklerinin hızlandığını ifade ederek, kendilerinin de milli görüşün lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına bir hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi.Çelik, Erbakan adına hatıra ormanı oluşturulmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bugün partimizin mensubu arkadaşlarımızla Sorgun Orman Şefliği'nden temin ettiğimiz 2 bin çam fidanını Üçtepeler mevkisine dikerek liderimiz adına bir hatıra ormanı oluşturduk. Hocamızın bizler de emeği çok fazladır. Bize, inandığımız gibi yaşamamızı, ahlaki ve manevi değerlere bağlı kalarak tüm insanlığa örnek bir toplum olmamızı o öğretmiştir." dedi.
YOZGAT (AA) - Yeniden Refah Partisi Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından eski başbakanlardan Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı oluşturuldu.Yeniden...

YOZGAT (AA) - Yeniden Refah Partisi Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından eski başbakanlardan Necmettin Erbakan anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

Yeniden Refah Partisi Sorgun İlçe Başkanı Hasan Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilkbahar mevsiminin gelmesi ile fidan dikimi etkinliklerinin hızlandığını ifade ederek, kendilerinin de milli görüşün lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan adına bir hatıra ormanı oluşturduklarını söyledi.

Çelik, Erbakan adına hatıra ormanı oluşturulmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Bugün partimizin mensubu arkadaşlarımızla Sorgun Orman Şefliği'nden temin ettiğimiz 2 bin çam fidanını Üçtepeler mevkisine dikerek liderimiz adına bir hatıra ormanı oluşturduk. Hocamızın bizler de emeği çok fazladır. Bize, inandığımız gibi yaşamamızı, ahlaki ve manevi değerlere bağlı kalarak tüm insanlığa örnek bir toplum olmamızı o öğretmiştir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.