pendik escort bayan
ak

Nazım Hikmet Kültür Ve Sanat Merkezi Açıldı

04.05.2019 - 20:18, Güncelleme: 04.05.2019 - 20:18
 

Nazım Hikmet Kültür Ve Sanat Merkezi Açıldı

ANKARA (AA) - Çankaya'da, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi hizmete girdi.Açılış için düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan...

ANKARA (AA) - Çankaya'da, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi hizmete girdi.Açılış için düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, CHP 23. Dönem Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay ile vatandaşlar katıldı. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ankaralılara hayırlı olması dileğinde bulunduğu merkezde 300 kişilik bir konferans salonunun yanı sıra dans, drama ve çocuk atölyelerinin bulunduğunu anlattı.TBMM Başkanvekili Levent Gök ise, yaptığı konuşmada, Nazım Hikmet'in ömrünü insanlık için harcayan uluslararası bir şair olduğuna işaret etti. İstanbul seçimlerine de değinen Gök "İstanbul'un belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'dur. Müsterih olun İstanbul seçimleri çoktan bitmiştir. Ekrem İmamoğlu mazbatasını almıştır." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Çankaya'da, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi hizmete girdi.Açılış için düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan...

ANKARA (AA) - Çankaya'da, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi hizmete girdi.

Açılış için düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, CHP 23. Dönem Ankara Milletvekili Hakkı Suha Okay ile vatandaşlar katıldı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taş, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Ankaralılara hayırlı olması dileğinde bulunduğu merkezde 300 kişilik bir konferans salonunun yanı sıra dans, drama ve çocuk atölyelerinin bulunduğunu anlattı.

TBMM Başkanvekili Levent Gök ise, yaptığı konuşmada, Nazım Hikmet'in ömrünü insanlık için harcayan uluslararası bir şair olduğuna işaret etti.

İstanbul seçimlerine de değinen Gök "İstanbul'un belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'dur. Müsterih olun İstanbul seçimleri çoktan bitmiştir. Ekrem İmamoğlu mazbatasını almıştır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.