pendik escort bayan
ak

Nallıhan'daki Öğrencilerden Pazarda Kitap Okuma Etkinliği

25.02.2019 - 12:28, Güncelleme: 25.02.2019 - 12:28
 

Nallıhan'daki Öğrencilerden Pazarda Kitap Okuma Etkinliği

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesindeki Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri pazarda kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Okul yönetiminin başlattığı...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesindeki Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri pazarda kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Okul yönetiminin başlattığı çalışma ile ilçede kitap okuma alışkanlığının kazandırılması için pazarda gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Çalışkan, Okul Müdürü Hüseyin Özsoy da katıldı. Çalışkan, yaptığı açıklamada okul idaresi ve öğrencilerin böyle bir çalışma başlatmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması için yürütülen çalışmaların destekçisi olduklarını aktardı. Özsoy da, bu çalışma kapsamında ilçenin önemli noktalarında toplu şekilde kitap okumayı sürdüreceklerini belirtti.
ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesindeki Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri pazarda kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi. Okul yönetiminin başlattığı...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesindeki Tapduk Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri pazarda kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Okul yönetiminin başlattığı çalışma ile ilçede kitap okuma alışkanlığının kazandırılması için pazarda gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rahmi Çalışkan, Okul Müdürü Hüseyin Özsoy da katıldı.

Çalışkan, yaptığı açıklamada okul idaresi ve öğrencilerin böyle bir çalışma başlatmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, kitap okuma alışkanlığının kazandırılması için yürütülen çalışmaların destekçisi olduklarını aktardı.

Özsoy da, bu çalışma kapsamında ilçenin önemli noktalarında toplu şekilde kitap okumayı sürdüreceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.