pendik escort bayan
ak

Nallıhan'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

13.11.2018 - 16:18, Güncelleme: 13.11.2018 - 16:18
 

Nallıhan'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralındı. Alınan bilgiye göre, Cemalettin Saraçbaşı idaresindeki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralındı. Alınan bilgiye göre, Cemalettin Saraçbaşı idaresindeki 34 BOG 457 plakalı kamyon, Karaköy yakınlarında karşı yönden gelen Kemal Aydoğan'ın kullandığı 34 BAB 669 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada kamyon şoförleri yaralandı. Yaralı kamyon şoförlerinden durumu ağır olan Kemal Aydoğan, önce Beypazarı Devlet Hastanesine, daha sonra da Ankara metropolündeki bir hastaneye sevk edildi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralındı. Alınan bilgiye göre, Cemalettin Saraçbaşı idaresindeki...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralındı.

Alınan bilgiye göre, Cemalettin Saraçbaşı idaresindeki 34 BOG 457 plakalı kamyon, Karaköy yakınlarında karşı yönden gelen Kemal Aydoğan'ın kullandığı 34 BAB 669 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kazada kamyon şoförleri yaralandı. Yaralı kamyon şoförlerinden durumu ağır olan Kemal Aydoğan, önce Beypazarı Devlet Hastanesine, daha sonra da Ankara metropolündeki bir hastaneye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.