pendik escort bayan
ak

Nallıhan'da Sinekle Mücadele

25.05.2018 - 17:23, Güncelleme: 25.05.2018 - 17:23
 

Nallıhan'da Sinekle Mücadele

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi ekipleri, sinek ve haşerelerle mücadele için ilaçlama yaptı.Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı,...

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi ekipleri, sinek ve haşerelerle mücadele için ilaçlama yaptı.Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde ve Çayırhan Mahallesinde sinek ve haşerelere karşı mücadele çalışması başlattıklarını söyledi. Belediye ekiplerinin sinek, karasinek, sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadele çalışması kapsamında, dumanlama, kireçleme uyguladıklarını belirten Arıcı, "Çalışmalarla insanların sineksiz bir ramazan ve sineksiz bir yaz geçirmelerini sağlamış olacağız. Nallıhan ve Çayırhan'da bu çalışmayı aralıksız olarak sürdürüyoruz." diye konuştu.
ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi ekipleri, sinek ve haşerelerle mücadele için ilaçlama yaptı.Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı,...

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesi ekipleri, sinek ve haşerelerle mücadele için ilaçlama yaptı.

Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde ve Çayırhan Mahallesinde sinek ve haşerelere karşı mücadele çalışması başlattıklarını söyledi.

Belediye ekiplerinin sinek, karasinek, sivrisinek ve diğer haşerelerle mücadele çalışması kapsamında, dumanlama, kireçleme uyguladıklarını belirten Arıcı, "Çalışmalarla insanların sineksiz bir ramazan ve sineksiz bir yaz geçirmelerini sağlamış olacağız. Nallıhan ve Çayırhan'da bu çalışmayı aralıksız olarak sürdürüyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.