pendik escort bayan
ak

Nallıhan'da Şiir Ve Müzik Dinletisi

20.11.2018 - 17:53, Güncelleme: 20.11.2018 - 17:53
 

Nallıhan'da Şiir Ve Müzik Dinletisi

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde Vural Arıcı Anadolu Lisesi'nde şiir ve müzik dinletisi yapıldı.Okulun konferans salonunda düzenlenen programa İlçe...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde Vural Arıcı Anadolu Lisesi'nde şiir ve müzik dinletisi yapıldı.Okulun konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Şube Müdürleri Rahmi Çalışkan, Kutlay Bulut, Okul Müdürü Metin Meşeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Benlice, programa katılan şair ve yazarlara teşekkür ederek, gelecekte çok daha güzel etkinlikleri yapmayı planladıklarını söyledi. Bir'İz Kulübü Kurucu Başkanı Adem Yazar da amaçlarının gençlere Türkçe'yi ve şiiri sevdirmek olduğunu belirterek, "Ses bayrağımız Türkçemize sahip çıkmak. Bu bayrağı en yukarı çekip, bunu şiir ve edebiyatla dile getirmek. Sağ olsunlar gençlerimiz sahip çıkıyorlar. Görüldüğü gibi enerji çok yüksek. Yarından umutluyuz ve mutluyuz." şeklinde konuştu. Programda şair ve yazarlar birbirinden güzel şiirleri seslendirirken, Kültür Bakanlığı sanatçısı Gülseren Kılıç türküleriyle renk kattı. Etkinlik sonrası şair ve yazarlar hep birlikte ilçeyi gezdi.
ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde Vural Arıcı Anadolu Lisesi'nde şiir ve müzik dinletisi yapıldı.Okulun konferans salonunda düzenlenen programa İlçe...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde Vural Arıcı Anadolu Lisesi'nde şiir ve müzik dinletisi yapıldı.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Şube Müdürleri Rahmi Çalışkan, Kutlay Bulut, Okul Müdürü Metin Meşeli, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Benlice, programa katılan şair ve yazarlara teşekkür ederek, gelecekte çok daha güzel etkinlikleri yapmayı planladıklarını söyledi.

Bir'İz Kulübü Kurucu Başkanı Adem Yazar da amaçlarının gençlere Türkçe'yi ve şiiri sevdirmek olduğunu belirterek, "Ses bayrağımız Türkçemize sahip çıkmak. Bu bayrağı en yukarı çekip, bunu şiir ve edebiyatla dile getirmek. Sağ olsunlar gençlerimiz sahip çıkıyorlar. Görüldüğü gibi enerji çok yüksek. Yarından umutluyuz ve mutluyuz." şeklinde konuştu.

Programda şair ve yazarlar birbirinden güzel şiirleri seslendirirken, Kültür Bakanlığı sanatçısı Gülseren Kılıç türküleriyle renk kattı.

Etkinlik sonrası şair ve yazarlar hep birlikte ilçeyi gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.