pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nallıhan'da Sağanak

23.06.2019 - 17:43, Güncelleme: 23.06.2019 - 17:43
 

Nallıhan'da Sağanak

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesi ve çevresinde etkili olan sağanak yağmur hasara neden oldu. Sarıyar Mahallesinde etkili olan sağanak yağmurun sele dönüşmesiyle,...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesi ve çevresinde etkili olan sağanak yağmur hasara neden oldu. Sarıyar Mahallesinde etkili olan sağanak yağmurun sele dönüşmesiyle, İshak Demirtaş'a ait ahırı su bastı. Ahırdan hayvanlar kurtarılırken bir çoban köpeği telef oldu. Demirtaş, sağanak yağmurda sele kapılan çoban köpeği Duman'a çok üzüldüğünü söyledi.Öte yandan bazı mahallerde tarla, bağ ve bahçelerde hasar oluştu.
ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesi ve çevresinde etkili olan sağanak yağmur hasara neden oldu. Sarıyar Mahallesinde etkili olan sağanak yağmurun sele dönüşmesiyle,...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesi ve çevresinde etkili olan sağanak yağmur hasara neden oldu.

Sarıyar Mahallesinde etkili olan sağanak yağmurun sele dönüşmesiyle, İshak Demirtaş'a ait ahırı su bastı.

Ahırdan hayvanlar kurtarılırken bir çoban köpeği telef oldu.

Demirtaş, sağanak yağmurda sele kapılan çoban köpeği Duman'a çok üzüldüğünü söyledi.

Öte yandan bazı mahallerde tarla, bağ ve bahçelerde hasar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.