pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nallıhan'da Restorasyon Çalışmaları

26.08.2016 - 11:58, Güncelleme: 26.08.2016 - 11:58
 

Nallıhan'da Restorasyon Çalışmaları

ANKARA (AA) - Nallıhan'da tarihi Kocahan ve çevresinde başlatılan restorasyon çalışmaları sürüyor.Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, tarihi...

ANKARA (AA) - Nallıhan'da tarihi Kocahan ve çevresinde başlatılan restorasyon çalışmaları sürüyor.Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, tarihi Kocahan ve çevresinde başlatılan restorasyon çalışmaları kapsamında Kocahan’ın çevresinde bulunan 10 sokakta çevre düzenlemesi yapıldığını söyledi. Kocahan ve çevresinde bulunan sokaklardaki 190 dükkanda ve 20 konutta cephe yenilemesi yapıldığını aktaran Başkan Öntaş, "3 bin 500 metrekarelik dış cephe, 5 bin 500 metrekarelik de çatı onarımında bulunuldu" dedi. Öntaş, restorasyon çalışmalarıyla Kocahan'ın etrafındaki güzelliği ortaya çıkaracaklarını vurguladı.
ANKARA (AA) - Nallıhan'da tarihi Kocahan ve çevresinde başlatılan restorasyon çalışmaları sürüyor.Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, tarihi...

ANKARA (AA) - Nallıhan'da tarihi Kocahan ve çevresinde başlatılan restorasyon çalışmaları sürüyor.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, tarihi Kocahan ve çevresinde başlatılan restorasyon çalışmaları kapsamında Kocahan’ın çevresinde bulunan 10 sokakta çevre düzenlemesi yapıldığını söyledi.

Kocahan ve çevresinde bulunan sokaklardaki 190 dükkanda ve 20 konutta cephe yenilemesi yapıldığını aktaran Başkan Öntaş, "3 bin 500 metrekarelik dış cephe, 5 bin 500 metrekarelik de çatı onarımında bulunuldu" dedi.

Öntaş, restorasyon çalışmalarıyla Kocahan'ın etrafındaki güzelliği ortaya çıkaracaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.