pendik escort bayan
ak

Nallıhan'da Mehmetçik İçin Kampanya Başlatıldı

04.04.2018 - 16:28, Güncelleme: 04.04.2018 - 16:28
 

Nallıhan'da Mehmetçik İçin Kampanya Başlatıldı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için yardım kampanyası başlatıldı.Nallıhan...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için yardım kampanyası başlatıldı.Nallıhan Kaymakamı Murat Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyanın bir hafta süreceğini kaydetti.Bağışların toplanmasının ardından İçişleri Bakanlığı ile görüşeceklerini ifade eden Kahraman, neye ihtiyaç varsa onun alınacağını belirtti.Belediye Başkanı İsmail Öntaş da ilçe genelinde başlatılan kampanya kapsamında Ziraat Bankası Nallıhan Şubesi ile Çayırhan Şubesinde hesap açıldığını kaydetti. Öntaş, kampanyaya tüm halkın desteklerini beklediklerini ifade etti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için yardım kampanyası başlatıldı.Nallıhan...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesinde kaymakamlık ve belediye tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik için yardım kampanyası başlatıldı.

Nallıhan Kaymakamı Murat Kahraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampanyanın bir hafta süreceğini kaydetti.

Bağışların toplanmasının ardından İçişleri Bakanlığı ile görüşeceklerini ifade eden Kahraman, neye ihtiyaç varsa onun alınacağını belirtti.

Belediye Başkanı İsmail Öntaş da ilçe genelinde başlatılan kampanya kapsamında Ziraat Bankası Nallıhan Şubesi ile Çayırhan Şubesinde hesap açıldığını kaydetti.

Öntaş, kampanyaya tüm halkın desteklerini beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.