pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nallıhan'da Kur'an Kursu Açıldı

02.10.2018 - 16:23, Güncelleme: 02.10.2018 - 16:23
 

Nallıhan'da Kur'an Kursu Açıldı

ANKARA (AA) - Nallıhan Müftülüğü tarafından başlatılan çalışma ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" haftası dolayısıyla Kur'an kursu açıldı.Nallıhan...

ANKARA (AA) - Nallıhan Müftülüğü tarafından başlatılan çalışma ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" haftası dolayısıyla Kur'an kursu açıldı.Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Nallıhan Müftüsü Müftüsü Bilal Parlak, din görevlileri ile ailelerin katılımıyla Çayırhan Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen Kur'an kursunda 4-6 yaş çocuklara temel dini eğitim verilecek.Öntaş, açılışta yaptığı konuşmada, Kur'an kursunun hayırlı olması temennisinde bulunarak, çocukların temel dini eğitimleri almasının çok önemli olduğunu belirtti. Parlak da açılışı yapılan Kur'an kursunda 35 talebenin eğitim göreceğini kaydetti.
ANKARA (AA) - Nallıhan Müftülüğü tarafından başlatılan çalışma ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" haftası dolayısıyla Kur'an kursu açıldı.Nallıhan...

ANKARA (AA) - Nallıhan Müftülüğü tarafından başlatılan çalışma ile "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" haftası dolayısıyla Kur'an kursu açıldı.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Nallıhan Müftüsü Müftüsü Bilal Parlak, din görevlileri ile ailelerin katılımıyla Çayırhan Mahallesi'nde açılışı gerçekleştirilen Kur'an kursunda 4-6 yaş çocuklara temel dini eğitim verilecek.

Öntaş, açılışta yaptığı konuşmada, Kur'an kursunun hayırlı olması temennisinde bulunarak, çocukların temel dini eğitimleri almasının çok önemli olduğunu belirtti.

Parlak da açılışı yapılan Kur'an kursunda 35 talebenin eğitim göreceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.