pendik escort bayan
ak

Nallıhan'da Kadınlar Şiddet Olaylarına Karşı Bilgilendirildi

23.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 23.01.2018 - 16:48
 

Nallıhan'da Kadınlar Şiddet Olaylarına Karşı Bilgilendirildi

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde kadınlar, aile için şiddet olaylarıyla ilgili kanun ve uygulamaları hakkında bilgilendirildi. Çayırhan Mahalle Muhtarlığı...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde kadınlar, aile için şiddet olaylarıyla ilgili kanun ve uygulamaları hakkında bilgilendirildi. Çayırhan Mahalle Muhtarlığı ve Çayırhan Jandarma Karakol Komutanlığı işbirliğiyle belediye düğün salonunda düzenlenen programda, mahallede yaşayan kadınlara şiddet olaylarıyla ilgili kanun ve uygulamalar hakkında bilgi verildi. Mahalle Muhtarı Bilal Şerbetçi, yaptığı açıklamada, kadınları bilgilendirmek amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirterek, bundan sonra da her türlü konuda kadınları bilgilendirmeye devem edeceklerini söyledi.Kadınlar da Zeytin Dalı Harekatı'na destek vererek Mehmetçikler için dua etti. Öte yandan etkinliğe katılan kadınlara, jandarma ekipleri de karanfil hediye etti.
ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde kadınlar, aile için şiddet olaylarıyla ilgili kanun ve uygulamaları hakkında bilgilendirildi. Çayırhan Mahalle Muhtarlığı...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde kadınlar, aile için şiddet olaylarıyla ilgili kanun ve uygulamaları hakkında bilgilendirildi.

Çayırhan Mahalle Muhtarlığı ve Çayırhan Jandarma Karakol Komutanlığı işbirliğiyle belediye düğün salonunda düzenlenen programda, mahallede yaşayan kadınlara şiddet olaylarıyla ilgili kanun ve uygulamalar hakkında bilgi verildi.

Mahalle Muhtarı Bilal Şerbetçi, yaptığı açıklamada, kadınları bilgilendirmek amacıyla böyle bir program düzenlediklerini belirterek, bundan sonra da her türlü konuda kadınları bilgilendirmeye devem edeceklerini söyledi.

Kadınlar da Zeytin Dalı Harekatı'na destek vererek Mehmetçikler için dua etti.

Öte yandan etkinliğe katılan kadınlara, jandarma ekipleri de karanfil hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.