pendik escort bayan
ak

Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi'ndeki Konferans Salonunun İnşası

16.01.2018 - 16:08, Güncelleme: 16.01.2018 - 16:08
 

Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi'ndeki Konferans Salonunun İnşası

ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi bünyesinde yapılan konferans salonunun inşasının...

ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi bünyesinde yapılan konferans salonunun inşasının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.Benlice, okula yaptığı ziyarette, konferans salonunda incelemelerde bulanarak, okul müdürü Metin Meşeci'den son durum hakkında bilgi aldı.Burada konuşan Benlice, salonda düzenlemelerin sürdüğünü ve modern bir salonun ilçeye kazandırıldığını belirtti. Bu salonun çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapabileceğini anlatan Benlice, "Eksikliği hissedilen bu tür salonların ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir salon. Kısa bir süre sonra eksiklikleri tamamlanarak hizmete girecek." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi bünyesinde yapılan konferans salonunun inşasının...

ANKARA (AA) - Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi bünyesinde yapılan konferans salonunun inşasının tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Benlice, okula yaptığı ziyarette, konferans salonunda incelemelerde bulanarak, okul müdürü Metin Meşeci'den son durum hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Benlice, salonda düzenlemelerin sürdüğünü ve modern bir salonun ilçeye kazandırıldığını belirtti.

Bu salonun çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapabileceğini anlatan Benlice, "Eksikliği hissedilen bu tür salonların ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir salon. Kısa bir süre sonra eksiklikleri tamamlanarak hizmete girecek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.