pendik escort bayan
ak

Nallıhan Kaymakamı Demirayak'tan Bardakçı’ya Ziyaret

26.08.2016 - 12:33, Güncelleme: 26.08.2016 - 12:33
 

Nallıhan Kaymakamı Demirayak'tan Bardakçı’ya Ziyaret

ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, bir süre önce Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Vefa Bardakçı’ya hayırlı olsun...

ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, bir süre önce Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Vefa Bardakçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette eğitim öğretim gibi önemli konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Demirayak, "Nallıhan ilçesinin eğitim öğretimdeki yeri ve konumunu görüştük. Okul durumları, öğretmen ve öğrenci sayımızla ilgili görüşmelerimiz oldu. Eğitim öğretimde Nallıhan olarak daha üst seviyelere çıkmak istiyoruz." dedi. Bardakçı da ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu, başkent olarak eğitim öğretimdeki ağırlığı her zaman hissettireceklerini ifade etti.Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice de hazır bulundu.
ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, bir süre önce Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Vefa Bardakçı’ya hayırlı olsun...

ANKARA (AA) - Nallıhan Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, bir süre önce Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Vefa Bardakçı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette eğitim öğretim gibi önemli konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Demirayak, "Nallıhan ilçesinin eğitim öğretimdeki yeri ve konumunu görüştük. Okul durumları, öğretmen ve öğrenci sayımızla ilgili görüşmelerimiz oldu. Eğitim öğretimde Nallıhan olarak daha üst seviyelere çıkmak istiyoruz." dedi.

Bardakçı da ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu, başkent olarak eğitim öğretimdeki ağırlığı her zaman hissettireceklerini ifade etti.

Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.