pendik escort bayan
ak

Nallıhan Belediyesinden Yeraltı Sulama Sistemi

15.05.2019 - 19:08, Güncelleme: 15.05.2019 - 19:08
 

Nallıhan Belediyesinden Yeraltı Sulama Sistemi

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesince Çamalan Mahallesi'nde yaptırılan yeraltı sulama sistemi devreye girdi. Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine...

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesince Çamalan Mahallesi'nde yaptırılan yeraltı sulama sistemi devreye girdi. Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan sistemin Çamalan Mahallesi'nde 4 bin dönüm alana hizmet vereceğini söyledi. Bu tesisin mahalle halkının hizmetinde olacağını belirterek, "Yaklaşık 4 bin dönüm tarım arazisinin sulamasında kullanılacak sistem tamamlanarak halkın hizmetine girdi. Bu sistemin çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Belediye olarak her zaman çiftçinin destekçisi olacağız." dedi.
ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesince Çamalan Mahallesi'nde yaptırılan yeraltı sulama sistemi devreye girdi. Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine...

ANKARA (AA) - Nallıhan Belediyesince Çamalan Mahallesi'nde yaptırılan yeraltı sulama sistemi devreye girdi.

Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan sistemin Çamalan Mahallesi'nde 4 bin dönüm alana hizmet vereceğini söyledi.

Bu tesisin mahalle halkının hizmetinde olacağını belirterek, "Yaklaşık 4 bin dönüm tarım arazisinin sulamasında kullanılacak sistem tamamlanarak halkın hizmetine girdi. Bu sistemin çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Belediye olarak her zaman çiftçinin destekçisi olacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.