pendik escort bayan
ak

Najla Tammy Kepler, Sivas'ta

29.03.2017 - 17:53, Güncelleme: 29.03.2017 - 17:53
 

Najla Tammy Kepler, Sivas'ta

SİVAS (AA) - Teksas’tan Hakikate Yolculuk isimli kitabın yazarı Najla Tammy Kepler, Sivas'ta öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Teksas’tan Hakikate Yolculuk isimli kitabın yazarı Najla Tammy Kepler, Sivas'ta öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Farabi Gençlik Merkezi daveti üzerine kente gelen yazar Kepler, Halis Gülle Anadolu Lisesi'nde katıldığı söyleşide, 19 yaşında Müslüman olmaya karar verdiğini anlatarak, neden İslamiyet'i seçtiğini, Müslüman olduktan sonra karşılaştığı zorluk ve güzellikleri öğrencilerle paylaştı.Kepler, 2005 yılında kendisini çok etkileyen Türkiye'ye yerleştiğini aktararak, Amerika'daki yaşam tarzının olumsuzluklarından bahsetti.Kepler, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, söyleşinin sonunda Kepler'e çiçek verdi.Kepler ise Altınsoy'a imzalı kitabını hediye etti.Programa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç da katıldı.
SİVAS (AA) - Teksas’tan Hakikate Yolculuk isimli kitabın yazarı Najla Tammy Kepler, Sivas'ta öğrencilerle bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Teksas’tan Hakikate Yolculuk isimli kitabın yazarı Najla Tammy Kepler, Sivas'ta öğrencilerle bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Farabi Gençlik Merkezi daveti üzerine kente gelen yazar Kepler, Halis Gülle Anadolu Lisesi'nde katıldığı söyleşide, 19 yaşında Müslüman olmaya karar verdiğini anlatarak, neden İslamiyet'i seçtiğini, Müslüman olduktan sonra karşılaştığı zorluk ve güzellikleri öğrencilerle paylaştı.

Kepler, 2005 yılında kendisini çok etkileyen Türkiye'ye yerleştiğini aktararak, Amerika'daki yaşam tarzının olumsuzluklarından bahsetti.

Kepler, daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, söyleşinin sonunda Kepler'e çiçek verdi.

Kepler ise Altınsoy'a imzalı kitabını hediye etti.

Programa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.