pendik escort bayan
ak

Naim Süleymanoğlu Anısına Futbol Turnuvası

01.12.2017 - 16:20, Güncelleme: 01.12.2017 - 16:20
 

Naim Süleymanoğlu Anısına Futbol Turnuvası

Sivas’ın Kangal ilçesinde kısa süre önce vefat eden dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Sivas'ın Kangal ilçesinde kısa süre önce vefat eden dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.Kangal Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği futbol turnuvasının final maçında Atatürk Ortaokulu ve YİBOkarşılaştı. Maçı kazanan Atatürk Ortaokulu turnuvada şampiyon oldu. Birinci okula kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir, ikinci olan okula ise kupasını şube müdürü Şahin Kartal verdi.İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek şampiyon olan okulu tebrik etti. - SİVAS  iha
Sivas’ın Kangal ilçesinde kısa süre önce vefat eden dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Sivas'ın Kangal ilçesinde kısa süre önce vefat eden dünya ve olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu anısına düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

Kangal Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği futbol turnuvasının final maçında Atatürk Ortaokulu ve YİBOkarşılaştı. Maçı kazanan Atatürk Ortaokulu turnuvada şampiyon oldu. Birinci okula kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir, ikinci olan okula ise kupasını şube müdürü Şahin Kartal verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Özdemir turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek şampiyon olan okulu tebrik etti. - SİVAS

 

 

iha

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.