pendik escort bayan
ak

N11.com'dan Yarı Yıl Tatili Kampanyası

Spor 18.01.2019 - 10:03, Güncelleme: 18.01.2019 - 10:03
 

N11.com'dan Yarı Yıl Tatili Kampanyası

n11.com yarı yıl tatili kampanyasıyla kupon kazandırıyor

İSTANBUL (AA) - n11.com, sömestre tatili hediyesi almak ve yeni okul dönemine hazırlıklı girmek isteyenler için hayata geçirdiği kampanya kapsamında, her kategoriden kupon kazandırıyor. n11.com'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yarıyıl tatilinde çocuklarına hediye almak, tatil ihtiyaçlarını karşılamak ya da okulun ikinci döneminde eksiklerini tamamlamak isteyenler n11.com'a kupon yükleyerek indirimlerden faydalanıyor.Buna göre, n11.com kullanıcıları 14-20 Ocak tarihleri arasında hesaplarına her gün kupon yükleyebiliyor. n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilen kuponlara ek olarak n11.com kullanıcıları, kendilerine kupon kazanma şansı tanıyan Kuponmatik oyunu ile eğlenerek kupon kazanma şansı yakalıyor. Kampanya kapsamında "okul11" ve "okul3" kupon kodlarını hesaplarına yükleyebilen kullanıcılar giyim, kırtasiye, oyuncak, elektronik ve oyun ürünlerinde geçerli yüzde 11'e varan indirimler kazanıyor. Ayrıca, n11.com kullanıcıları 19-20 Ocak 2019 tarihleri arasında mobil uygulamada Kuponmatik'i çevirerek 80 liraya kadar indirim kuponu kazanma şansına sahip oluyorlar.
n11.com yarı yıl tatili kampanyasıyla kupon kazandırıyor

İSTANBUL (AA) - n11.com, sömestre tatili hediyesi almak ve yeni okul dönemine hazırlıklı girmek isteyenler için hayata geçirdiği kampanya kapsamında, her kategoriden kupon kazandırıyor.

n11.com'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yarıyıl tatilinde çocuklarına hediye almak, tatil ihtiyaçlarını karşılamak ya da okulun ikinci döneminde eksiklerini tamamlamak isteyenler n11.com'a kupon yükleyerek indirimlerden faydalanıyor.

Buna göre, n11.com kullanıcıları 14-20 Ocak tarihleri arasında hesaplarına her gün kupon yükleyebiliyor.

n11.com web sitesinden veya mobil uygulamasından hesaba yüklenebilen kuponlara ek olarak n11.com kullanıcıları, kendilerine kupon kazanma şansı tanıyan Kuponmatik oyunu ile eğlenerek kupon kazanma şansı yakalıyor.

Kampanya kapsamında "okul11" ve "okul3" kupon kodlarını hesaplarına yükleyebilen kullanıcılar giyim, kırtasiye, oyuncak, elektronik ve oyun ürünlerinde geçerli yüzde 11'e varan indirimler kazanıyor.

Ayrıca, n11.com kullanıcıları 19-20 Ocak 2019 tarihleri arasında mobil uygulamada Kuponmatik'i çevirerek 80 liraya kadar indirim kuponu kazanma şansına sahip oluyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.