pendik escort bayan
ak

N11.com Türkiye'nin 16. Büyük Perakende Şirketi

Spor 22.01.2018 - 12:38, Güncelleme: 22.01.2018 - 12:38
 

N11.com Türkiye'nin 16. Büyük Perakende Şirketi

Perapost Dergisi'nin "Perakendenin 100 Devi" araştırmasına göre n11.com, Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi sıralamasında 16. sırada yer aldı

İSTANBUL (AA) - Perakende dünyasını buluşturan sektörün tek dergisi Perapost'un "Perakendenin 100 Devi" araştırmasına göre n11.com, Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi sıralamasında 16. sırada yer aldı.n11.com'un açıklamasına göre, Perapost ile CRIF iş birliğinde gerçekleştirilen araştırmada Türkiye'de perakende sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2016 yılı net satış rakamları baz alındı.n11.com, 2016 yıl sonu 1,7 milyar TL ticaret hacmiyle "Perakendenin 100 Devi" arasında 5 basamak birden yükselerek 16. sıraya yerleşti. n11.com, Türkiye'den listeye giren tek açıkpazar e-ticaret platformu oldu. Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com Genel Müdürü Won Yong Jo, KOBİ'lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarak hızlı ve istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdiklerini belirtti.Won Yong Jo, şunları kaydetti:"Bilişim teknolojisindeki gelişme, sürekli değişen müşteri davranışları, yaşam biçimi gibi olaylar, e-ticaret sektörünün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yükselen sektörler arasına girmesine yol açtı. n11.com yenilikçi iş anlayışı, yaratıcılığı ve sektöre ilkleri getiren yapısıyla sektörde ilerleme kaydetmeye devam edecek. Perakendenin ilk 100'de 16. sıraya yerleşerek gücümüzü ve şeffaflığımızı bir kez daha gösterdik. Platformumuzda bulunan işletmelerin n11.com'un sağladığı e-ticaret deneyimi ve sunulan katma değerlerden faydalanarak ulaştıkları ticaret hacmi, n11.com'un ekonomiye kazandırdığı, özellikle KOBİ ağırlıklı üreticilerin cirosudur. Önümüzdeki dönemde de KOBİ'leri, bu sayede de e-ticareti büyütmeye devam edeceğiz."
Perapost Dergisi'nin "Perakendenin 100 Devi" araştırmasına göre n11.com, Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi sıralamasında 16. sırada yer aldı

İSTANBUL (AA) - Perakende dünyasını buluşturan sektörün tek dergisi Perapost'un "Perakendenin 100 Devi" araştırmasına göre n11.com, Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi sıralamasında 16. sırada yer aldı.

n11.com'un açıklamasına göre, Perapost ile CRIF iş birliğinde gerçekleştirilen araştırmada Türkiye'de perakende sektöründe faaliyet gösteren firmaların 2016 yılı net satış rakamları baz alındı.

n11.com, 2016 yıl sonu 1,7 milyar TL ticaret hacmiyle "Perakendenin 100 Devi" arasında 5 basamak birden yükselerek 16. sıraya yerleşti. n11.com, Türkiye'den listeye giren tek açıkpazar e-ticaret platformu oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen n11.com Genel Müdürü Won Yong Jo, KOBİ'lere güçlü bir e-ticaret kanalı sunarak hızlı ve istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdiklerini belirtti.

Won Yong Jo, şunları kaydetti:

"Bilişim teknolojisindeki gelişme, sürekli değişen müşteri davranışları, yaşam biçimi gibi olaylar, e-ticaret sektörünün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yükselen sektörler arasına girmesine yol açtı. n11.com yenilikçi iş anlayışı, yaratıcılığı ve sektöre ilkleri getiren yapısıyla sektörde ilerleme kaydetmeye devam edecek. Perakendenin ilk 100'de 16. sıraya yerleşerek gücümüzü ve şeffaflığımızı bir kez daha gösterdik. Platformumuzda bulunan işletmelerin n11.com'un sağladığı e-ticaret deneyimi ve sunulan katma değerlerden faydalanarak ulaştıkları ticaret hacmi, n11.com'un ekonomiye kazandırdığı, özellikle KOBİ ağırlıklı üreticilerin cirosudur. Önümüzdeki dönemde de KOBİ'leri, bu sayede de e-ticareti büyütmeye devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.