pendik escort bayan
ak

"N Kolay Ankara Kart" İle Toplu Ulaşımda Beş Kullanım Ücretsiz

18.09.2018 - 13:13, Güncelleme: 18.09.2018 - 13:13
 

"N Kolay Ankara Kart" İle Toplu Ulaşımda Beş Kullanım Ücretsiz

İSTANBUL (AA) - Aktif Bank imzalı N Kolay Ankara Kart, Ankara'da, beş biniş bedava kampanyası ile vatandaşın hizmetine sunuldu.Aktif Bank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Aktif Bank imzalı N Kolay Ankara Kart, Ankara'da, beş biniş bedava kampanyası ile vatandaşın hizmetine sunuldu.Aktif Bank'tan yapılan açıklamaya göre Aktif Bank imzalı N Kolay Ankara Kart, nüfusu 5,5 milyonu bulan ve her gün 1 milyon toplu taşıma işlemi gerçekleştirilen Ankara'da, vatandaşların ulaşım kartlarına daha kolay bakiye yüklemesine imkan tanıyor. Kart sahipleri N Kolay Ankara Kart satış noktalarından, Ankara Smart ve mini bankolarından, başka banka hesaplarından EFT yaparak ve Türkiye'deki tüm ATM'lerden kartlarına bakiye yükleyebiliyor. Kart sahipleri aynı zamanda satış noktalarından kartlarını aldıkları anda, kampanya süresince ücretsiz beş biniş hakkı kazanıyor. Kartı kullanırken Ankara ulaşımının tüm imkanlarından da yararlanmaya devam ediyor. N Kolay Ankara Kart, başkentlilerin günlük yaşamda aradığı tüm hizmetleri tek kartta sunuyor. MasterCard logolu ön ödemeli bir kart olan N Kolay Ankara Kart, ulaşımda ve alışverişlerde kullanılmanın yanı sıra temassız özelliği ile hızlı ve güvenli bir alışveriş keyfi sunuyor. Ayrıca karttaki bakiye ATM'lerden nakit olarak çekilebiliyor. 6 TL'den satışa sunulan N Kolay Ankara Kart, satın alanlara beş hediye biniş hakkıyla birlikte geliyor. N Kolay Ankara Kart bunun yanında yıl boyunca düzenlenecek kampanyalarla Ankaralılara bedava biniş hakları sunmaya devam edecek.
İSTANBUL (AA) - Aktif Bank imzalı N Kolay Ankara Kart, Ankara'da, beş biniş bedava kampanyası ile vatandaşın hizmetine sunuldu.Aktif Bank'tan yapılan açıklamaya...

İSTANBUL (AA) - Aktif Bank imzalı N Kolay Ankara Kart, Ankara'da, beş biniş bedava kampanyası ile vatandaşın hizmetine sunuldu.

Aktif Bank'tan yapılan açıklamaya göre Aktif Bank imzalı N Kolay Ankara Kart, nüfusu 5,5 milyonu bulan ve her gün 1 milyon toplu taşıma işlemi gerçekleştirilen Ankara'da, vatandaşların ulaşım kartlarına daha kolay bakiye yüklemesine imkan tanıyor.

Kart sahipleri N Kolay Ankara Kart satış noktalarından, Ankara Smart ve mini bankolarından, başka banka hesaplarından EFT yaparak ve Türkiye'deki tüm ATM'lerden kartlarına bakiye yükleyebiliyor.

Kart sahipleri aynı zamanda satış noktalarından kartlarını aldıkları anda, kampanya süresince ücretsiz beş biniş hakkı kazanıyor. Kartı kullanırken Ankara ulaşımının tüm imkanlarından da yararlanmaya devam ediyor.

N Kolay Ankara Kart, başkentlilerin günlük yaşamda aradığı tüm hizmetleri tek kartta sunuyor. MasterCard logolu ön ödemeli bir kart olan N Kolay Ankara Kart, ulaşımda ve alışverişlerde kullanılmanın yanı sıra temassız özelliği ile hızlı ve güvenli bir alışveriş keyfi sunuyor. Ayrıca karttaki bakiye ATM'lerden nakit olarak çekilebiliyor.

6 TL'den satışa sunulan N Kolay Ankara Kart, satın alanlara beş hediye biniş hakkıyla birlikte geliyor. N Kolay Ankara Kart bunun yanında yıl boyunca düzenlenecek kampanyalarla Ankaralılara bedava biniş hakları sunmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.