pendik escort bayan
ak

Myanmar'da Muson Yağmurları Nedeniyle Tahliyeler Sürüyor

01.08.2018 - 17:28, Güncelleme: 01.08.2018 - 17:28
 

Myanmar'da Muson Yağmurları Nedeniyle Tahliyeler Sürüyor

Temmuz ayından bu yana tahliye edilenlerin sayısı 132 bine çıktı- Yağışlar nedeniyle 12 kişi yaşamını yitirdi

YANGON (AA) - Myanmar'da etkili olan muson yağmurları nedeniyle temmuzdan bu yana tahliye edilenlerin sayısı 132 bine yükseldi.Global New Light of Myanmar gazetesinin, Ulusal Doğal Afet Yönetimi Komitesine dayandırdığı haberinde, ülkede 132 bin kişinin muson yağmurları nedeniyle tahliye edilerek 300 civarında geçici kampa yerleştirildiği belirtildi. Myanmar'da muson yağmurları nedeniyle temmuz ayından bu yana 12 kişi yaşamını yitirirken, en fazla can kaybının Yangon'un kuzeyindeki Bago Regio bölgesinde olduğu ifade edildi. Bago Regio'da tahliye sonrası 186 kampa yerleştirilen kişi sayısının 94 bin olduğu kaydedildi. Meteoroloji Kurumu, Myanmar'da yağışların süreceği uyarısında bulunuyor.
Temmuz ayından bu yana tahliye edilenlerin sayısı 132 bine çıktı- Yağışlar nedeniyle 12 kişi yaşamını yitirdi

YANGON (AA) - Myanmar'da etkili olan muson yağmurları nedeniyle temmuzdan bu yana tahliye edilenlerin sayısı 132 bine yükseldi.

Global New Light of Myanmar gazetesinin, Ulusal Doğal Afet Yönetimi Komitesine dayandırdığı haberinde, ülkede 132 bin kişinin muson yağmurları nedeniyle tahliye edilerek 300 civarında geçici kampa yerleştirildiği belirtildi.

Myanmar'da muson yağmurları nedeniyle temmuz ayından bu yana 12 kişi yaşamını yitirirken, en fazla can kaybının Yangon'un kuzeyindeki Bago Regio bölgesinde olduğu ifade edildi.

Bago Regio'da tahliye sonrası 186 kampa yerleştirilen kişi sayısının 94 bin olduğu kaydedildi.

Meteoroloji Kurumu, Myanmar'da yağışların süreceği uyarısında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.