pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muzaffer Sarısözen Thm Topluluğundan Konser

Siyaset 19.12.2017 - 09:13, Güncelleme: 19.12.2017 - 09:13
 

Muzaffer Sarısözen Thm Topluluğundan Konser

SİVAS (AA) - Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk Halk Müziği Topluluğu (THM) "Sivas Kış Geceleri"...

SİVAS (AA) - Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk Halk Müziği Topluluğu (THM) "Sivas Kış Geceleri" adlı konser verdi.Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konser, Anadolu Folklar Derneği halk oyunları ekibinin yöresel oyunlarıyla başladı.Şef Tevfik Keneş yönetimindeki topluluk ve ses sanatçıları koro ve solo olarak Sivas ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.Halk ozanları Süleyman Erdinç (Aşık Alim) ve Serkan Çilek de konsere konuk sanatçı olarak katıldı.Programda Sivas'ın yöresel tatlısı tel helvası Sivas'lı ustalar tarafından yapılarak davetlilere ikram edildi.Konsere, Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, AK Parti Meclis Üyesi Erdoğan Yuvacı ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk Halk Müziği Topluluğu (THM) "Sivas Kış Geceleri"...

SİVAS (AA) - Sivas İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muzaffer Sarısözen Türk Halk Müziği Topluluğu (THM) "Sivas Kış Geceleri" adlı konser verdi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konser, Anadolu Folklar Derneği halk oyunları ekibinin yöresel oyunlarıyla başladı.

Şef Tevfik Keneş yönetimindeki topluluk ve ses sanatçıları koro ve solo olarak Sivas ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.

Halk ozanları Süleyman Erdinç (Aşık Alim) ve Serkan Çilek de konsere konuk sanatçı olarak katıldı.

Programda Sivas'ın yöresel tatlısı tel helvası Sivas'lı ustalar tarafından yapılarak davetlilere ikram edildi.

Konsere, Sivas Valisi Davut Gül ve eşi Gülden Gül, 5. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, AK Parti Meclis Üyesi Erdoğan Yuvacı ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.