pendik escort bayan
ak

"Muud Sahne" İçin Başvurular Başladı

19.04.2018 - 13:08, Güncelleme: 19.04.2018 - 13:08
 

"Muud Sahne" İçin Başvurular Başladı

Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud, müzik dünyasına profesyonel söz yazarları, besteci ve yorumcular kazandıracağı Muud Sahne projesini başlattı- Yarışmaya katılmak isteyen amatör müzisyenler, Muud'a ücretsiz üye olduktan sonra 6 Mayıs'a kadar b

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud, müzik dünyasına profesyonel söz yazarları, besteci ve yorumcular kazandıracağı Muud Sahne projesini hayata geçirdi. Türk Telekom açıklamasına göre, oyunlaştırma kurgusuyla geliştirilen online müzik yarışması Muud Sahne için başvurular başladı. Yarışmaya katılmak isteyen amatör müzisyenler, Muud'a ücretsiz üye olduktan sonra 6 Mayıs'a kadar "www.muud.com.tr/sahne" linkinden başvurularını yapabilecek. Müzisyenler linkte yer alan "Hemen Başvur" butonuyla erişecekleri başvuru formunu eksiksiz doldurduktan sonra şarkılarını yükleyebilecek.Müzisyenler, kendi yazdıkları söz ve bestelerin yanı sıra başka bir sanatçının eserlerini seslendirdikleri yorumlarını da Muud Sahne platformuna yükleyebilecek. Başvuru sürecinin ve editöryal incelemelerin tamamlanarak uygunluğu onaylanan eserlerin Muud mobil uygulaması Sahne bölümüne eklenmesinin ardından Muud Sahne yarışması 11 Mayıs'ta resmi olarak başlayacak. Beğendikleri yarışmacılara destek olmak isteyen kişiler ise Muud mobil uygulamasını akıllı cihazlarına indirip ücretsiz üye olduktan sonra beğendikleri sanatçıları oylamaya başlayabilecek.- Kazanana albüm ve klip desteği Türk Telekom, Muud Sahne'ye katılımı onaylanarak yarışmaya başlayan tüm müzisyenlerin meslek birliklerine kaydının yapılmasını sağlayacak ve profesyonel hayata adım atmalarına olanak tanıyacak. Yarışmanın birincisi albüm ve klip ile ödüllendirilirken, oy vermek için oyuna dahil olan katılımcılar da kulaklık, Bluetooth hoparlör, imzalı albüm, sosyal medyadan teşekkür gibi çeşitli ödüller kazanacak. Yarışmaya katılan amatör müzisyenlerin bilgileri ve yükledikleri şarkılar 6-10 Mayıs'ta Muud editör ekibi tarafından incelenecek. Söz ve bestesi kendisine ait eserleri yorumlayan kullanıcıların başvuruları incelenerek gerekli lisans kontrollerinin ardından herhangi bir engel bulunmaması durumunda yayımlanacak. Başka bir sanatçının eserini yorumlayarak Muud Sahne'ye yükleyen kullanıcıların başvuruları da değerlendirildikten sonra, eserin söz ve bestecisinin onay vermesi durumunda Muud'da yayımlanacak.
Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud, müzik dünyasına profesyonel söz yazarları, besteci ve yorumcular kazandıracağı Muud Sahne projesini başlattı- Yarışmaya katılmak isteyen amatör müzisyenler, Muud'a ücretsiz üye olduktan sonra 6 Mayıs'a kadar b

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom'un dijital müzik platformu Muud, müzik dünyasına profesyonel söz yazarları, besteci ve yorumcular kazandıracağı Muud Sahne projesini hayata geçirdi.

Türk Telekom açıklamasına göre, oyunlaştırma kurgusuyla geliştirilen online müzik yarışması Muud Sahne için başvurular başladı.

Yarışmaya katılmak isteyen amatör müzisyenler, Muud'a ücretsiz üye olduktan sonra 6 Mayıs'a kadar "www.muud.com.tr/sahne" linkinden başvurularını yapabilecek. Müzisyenler linkte yer alan "Hemen Başvur" butonuyla erişecekleri başvuru formunu eksiksiz doldurduktan sonra şarkılarını yükleyebilecek.

Müzisyenler, kendi yazdıkları söz ve bestelerin yanı sıra başka bir sanatçının eserlerini seslendirdikleri yorumlarını da Muud Sahne platformuna yükleyebilecek.

Başvuru sürecinin ve editöryal incelemelerin tamamlanarak uygunluğu onaylanan eserlerin Muud mobil uygulaması Sahne bölümüne eklenmesinin ardından Muud Sahne yarışması 11 Mayıs'ta resmi olarak başlayacak.

Beğendikleri yarışmacılara destek olmak isteyen kişiler ise Muud mobil uygulamasını akıllı cihazlarına indirip ücretsiz üye olduktan sonra beğendikleri sanatçıları oylamaya başlayabilecek.


- Kazanana albüm ve klip desteği


Türk Telekom, Muud Sahne'ye katılımı onaylanarak yarışmaya başlayan tüm müzisyenlerin meslek birliklerine kaydının yapılmasını sağlayacak ve profesyonel hayata adım atmalarına olanak tanıyacak.

Yarışmanın birincisi albüm ve klip ile ödüllendirilirken, oy vermek için oyuna dahil olan katılımcılar da kulaklık, Bluetooth hoparlör, imzalı albüm, sosyal medyadan teşekkür gibi çeşitli ödüller kazanacak.

Yarışmaya katılan amatör müzisyenlerin bilgileri ve yükledikleri şarkılar 6-10 Mayıs'ta Muud editör ekibi tarafından incelenecek. Söz ve bestesi kendisine ait eserleri yorumlayan kullanıcıların başvuruları incelenerek gerekli lisans kontrollerinin ardından herhangi bir engel bulunmaması durumunda yayımlanacak.

Başka bir sanatçının eserini yorumlayarak Muud Sahne'ye yükleyen kullanıcıların başvuruları da değerlendirildikten sonra, eserin söz ve bestecisinin onay vermesi durumunda Muud'da yayımlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.