pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Mutluluğa Bir Oyuncak Da Sen Ver" Kampanyası

29.05.2017 - 13:08, Güncelleme: 29.05.2017 - 13:08
 

"Mutluluğa Bir Oyuncak Da Sen Ver" Kampanyası

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver"...

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver" kampanyası ile toplanan oyuncaklar, Bayır köyündeki öğrencilere ulaştırıldı. Kampanya boyunca bağışlanan oyuncaklar Gençlik Merkezinde toplandıktan sonra, öğrencilere hediye edilmek üzere paketlendi. Paketlenen oyuncaklar Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından merkez Bayır köyünde eğitim gören öğrencilere hediye edildi. Hediye edilen oyuncakların öğrencileri çok mutlu ettiğini belirten Bayır İlkokulu Müdürü Bekir Baynal, kampanyaya destek veren duyarlı Karaman halkına teşekkür etti. Oyuncak toplama kampanyasını geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Gezen ise şöyle konuştu:"İmkanlarımız doğrultusunda ihtiyacı olan öğrencilere ulaşmaya çalışıyoruz. Geçen yıl merkeze bağlı Gülkaya köyünde başlattığımız kampanyamızda yaklaşık 350 oyuncak toplamış ve Gülkayalı öğrencilere teslim etmiştik. Bu yılda yine merkezimize uzak olan Bayır köyünde eğitim gören öğrencilerimiz için oyuncaklarımızı toplayarak sahiplerine ulaştırdık. Kampanyaya destek verenlere ve oyuncakların köyde dağıtılmasında yardımcı olan gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum."
KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver"...

KARAMAN (AA) - Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen "Mutluluğa Bir Oyuncak da Sen Ver" kampanyası ile toplanan oyuncaklar, Bayır köyündeki öğrencilere ulaştırıldı.

Kampanya boyunca bağışlanan oyuncaklar Gençlik Merkezinde toplandıktan sonra, öğrencilere hediye edilmek üzere paketlendi.

Paketlenen oyuncaklar Gençlik Merkezi Müdürü Şabettin Gezen, gençlik liderleri ve gönüllü gençler tarafından merkez Bayır köyünde eğitim gören öğrencilere hediye edildi.

Hediye edilen oyuncakların öğrencileri çok mutlu ettiğini belirten Bayır İlkokulu Müdürü Bekir Baynal, kampanyaya destek veren duyarlı Karaman halkına teşekkür etti.

Oyuncak toplama kampanyasını geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Gezen ise şöyle konuştu:

"İmkanlarımız doğrultusunda ihtiyacı olan öğrencilere ulaşmaya çalışıyoruz. Geçen yıl merkeze bağlı Gülkaya köyünde başlattığımız kampanyamızda yaklaşık 350 oyuncak toplamış ve Gülkayalı öğrencilere teslim etmiştik. Bu yılda yine merkezimize uzak olan Bayır köyünde eğitim gören öğrencilerimiz için oyuncaklarımızı toplayarak sahiplerine ulaştırdık. Kampanyaya destek verenlere ve oyuncakların köyde dağıtılmasında yardımcı olan gönüllü gençlerimize teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.