pendik escort bayan
ak

"Mutlu Olma Sanatı Ve Yaşama Dair" Konferansı

21.03.2018 - 14:08, Güncelleme: 21.03.2018 - 14:08
 

"Mutlu Olma Sanatı Ve Yaşama Dair" Konferansı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Mutlu Olma Sanatı ve Yaşama Dair" konulu konferans düzenlendi. Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürlüğünce, okulun konferans...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Mutlu Olma Sanatı ve Yaşama Dair" konulu konferans düzenlendi. Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürlüğünce, okulun konferans salonunda düzenlenen programda, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Erdal Erşan mutlu olma sanatı hakkında katılımcılara bilgi verdi.Hayatın her anının kıymetli olduğunu vurgulayan Erşan, yaşama dair bir şeyleri ertelemenin yanlış bir davranış olduğunu hatırlatarak kendi hayatından da bazı kesitler verdi.Endişe ve kızgınlıkların kalp krizi riskini artırdığını söyleyen Erşan, her sorunun çözümünün kendi içinde olduğunu kaydederek, “Mutlu olmak insanların kendi elinde olan bir sanattır.” dedi.Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Nilüfer Tuğut ise 2013 yılı itibariyle Birleşmiş Milletler'in mutluluk ve mutlu olma farkındalığı artırmak adına 20 Mart'ı Uluslararası Mutluluk Günü olarak ilan ettiğini belirterek, “Biz de bugün öğrencilerimizle mutluluğu konuşmak için bir araya geldik.” diye konuştuKonferansa, okul yönetimi ile öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Mutlu Olma Sanatı ve Yaşama Dair" konulu konferans düzenlendi. Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürlüğünce, okulun konferans...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde "Mutlu Olma Sanatı ve Yaşama Dair" konulu konferans düzenlendi.

Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürlüğünce, okulun konferans salonunda düzenlenen programda, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Erdal Erşan mutlu olma sanatı hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Hayatın her anının kıymetli olduğunu vurgulayan Erşan, yaşama dair bir şeyleri ertelemenin yanlış bir davranış olduğunu hatırlatarak kendi hayatından da bazı kesitler verdi.

Endişe ve kızgınlıkların kalp krizi riskini artırdığını söyleyen Erşan, her sorunun çözümünün kendi içinde olduğunu kaydederek, “Mutlu olmak insanların kendi elinde olan bir sanattır.” dedi.

Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Nilüfer Tuğut ise 2013 yılı itibariyle Birleşmiş Milletler'in mutluluk ve mutlu olma farkındalığı artırmak adına 20 Mart'ı Uluslararası Mutluluk Günü olarak ilan ettiğini belirterek, “Biz de bugün öğrencilerimizle mutluluğu konuşmak için bir araya geldik.” diye konuştu

Konferansa, okul yönetimi ile öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.