pendik escort bayan
ak

Mustafa Koç'un Vefatının Birinci Yıl Dönümü

22.01.2017 - 16:23, Güncelleme: 22.01.2017 - 16:23
 

Mustafa Koç'un Vefatının Birinci Yıl Dönümü

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen tarafından yapılan iş adamının balmumu heykeli izlenime sunuldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı, iş adamı Mustafa Koç'un balbumu heykeli, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde sergilendi. Mustafa Koç'un balmumu heykeli, vefatının 1'inci yıl dönümünde Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde, Koç Ailesinin bulunduğu bölüme yerleştirildi.Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, yazılı açıklamasında, "Beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile herkesin takdirini toplayan ülkemizin her alanda daha çağdaş ve gelişmiş olması için çabalar harcamış sevgili dostum Mustafa Koç'u, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde bir kez daha saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen tarafından yapılan iş adamının balmumu heykeli izlenime sunuldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in yaptığı, iş adamı Mustafa Koç'un balbumu heykeli, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde sergilendi.

Mustafa Koç'un balmumu heykeli, vefatının 1'inci yıl dönümünde Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nde, Koç Ailesinin bulunduğu bölüme yerleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, yazılı açıklamasında, "Beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile herkesin takdirini toplayan ülkemizin her alanda daha çağdaş ve gelişmiş olması için çabalar harcamış sevgili dostum Mustafa Koç'u, aramızdan ayrılışının yıl dönümünde bir kez daha saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.