pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

MÜSİAD Başkanı Coşkun, belediye başkanlığı adaylığını açıkladı 

Siyaset 25.10.2018 - 17:43, Güncelleme: 25.10.2018 - 17:43
 

MÜSİAD Başkanı Coşkun, belediye başkanlığı adaylığını açıkladı 

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, gelecek yıl yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti'den Sivas...

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, gelecek yıl yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti'den Sivas Belediye Başkanı adayı olacağını açıkladı.MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, basın mensuplarıyla kentteki bir lokantada bir araya gelerek Belediye Başkanlığı adaylığı konusundaki düşüncelerini paylaştı. Coşkun, 20 yıldan bu yana gerek Baro, gerekse MÜSİAD Başkanı olarak hem bu iki sivil toplum kuruluşu üyelerine, hem de Sivas'a hizmet ettiğini, önemli fikirler geliştirdiğini, proje ürettiklerini ve bir çok konuda Türkiye'ye örnek olduklarını belirterek, "Şimdi Belediye Başkanı olarak şehrimize hizmetimi sürdürmeyi hedefliyorum. Süreci takip ediyorum. 5 Kasım'da başlayacak aday adayları başvuru süresinden sonra Ak Parti'ye adaylık başvurumu yapacağım. Gelişen, büyüyen Sivas'ı daha iyi noktalara, daha yükseklere çıkarmayı planlıyorum. Çok projem var, bunları adaylık başvurumu yapınca açıklayacağım. Sivas'ta daha yapılacak çok iş var. Temel hedefim daha iyi, daha büyük, daha gelişmiş bir Sivas'tır. Yeşil değil, yemyeşil bir Sivas, daha konforlu ulaşım, daha adil ve eşit belediye hizmetleri vadediyorum. Projelerimin detaylarını yakında kamuoyu ile paylaşacağım" dedi.Sivas'ın sanayi, kültür, ticaret ve sosyal anlamda daha iyi bir şehir konumuna yükselmesi adına önemli projeleri olduğunu da vurgulayan Coşkun, "Bu zamana kadar şehrimize hizmet eden tüm Belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Bayrağı devralmak istiyorum" dedi.FOTOĞRAFLI
MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, gelecek yıl yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti'den Sivas...

MÜSTAKİL Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, gelecek yıl yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti'den Sivas Belediye Başkanı adayı olacağını açıkladı.

MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun, basın mensuplarıyla kentteki bir lokantada bir araya gelerek Belediye Başkanlığı adaylığı konusundaki düşüncelerini paylaştı. Coşkun, 20 yıldan bu yana gerek Baro, gerekse MÜSİAD Başkanı olarak hem bu iki sivil toplum kuruluşu üyelerine, hem de Sivas'a hizmet ettiğini, önemli fikirler geliştirdiğini, proje ürettiklerini ve bir çok konuda Türkiye'ye örnek olduklarını belirterek, "Şimdi Belediye Başkanı olarak şehrimize hizmetimi sürdürmeyi hedefliyorum. Süreci takip ediyorum. 5 Kasım'da başlayacak aday adayları başvuru süresinden sonra Ak Parti'ye adaylık başvurumu yapacağım. Gelişen, büyüyen Sivas'ı daha iyi noktalara, daha yükseklere çıkarmayı planlıyorum. Çok projem var, bunları adaylık başvurumu yapınca açıklayacağım. Sivas'ta daha yapılacak çok iş var. Temel hedefim daha iyi, daha büyük, daha gelişmiş bir Sivas'tır. Yeşil değil, yemyeşil bir Sivas, daha konforlu ulaşım, daha adil ve eşit belediye hizmetleri vadediyorum. Projelerimin detaylarını yakında kamuoyu ile paylaşacağım" dedi.

Sivas'ın sanayi, kültür, ticaret ve sosyal anlamda daha iyi bir şehir konumuna yükselmesi adına önemli projeleri olduğunu da vurgulayan Coşkun, "Bu zamana kadar şehrimize hizmet eden tüm Belediye başkanlarımıza teşekkür ederim. Bayrağı devralmak istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

MÜSİAD Başkanı Coşkun, belediye başkanlığı adaylığını açıkladı 

MÜSİAD Başkanı Coşkun, belediye başkanlığı adaylığını açıkladı 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.