pendik escort bayan
ak

Murat Eren İçin Tahliye Kararı Verilmesi

17.08.2016 - 18:28, Güncelleme: 17.08.2016 - 18:28
 

Murat Eren İçin Tahliye Kararı Verilmesi

Murat Eren'in babası Hikmet Eren:- "Oğlum bize, eşine ve 3 çocuğuna bugün akşam saatlerinde kavuşacak inşallah. Bundan dolayı çok mutluyuz"

KONYA (AA) - Kamuoyunda "Atabeyler" olarak bilinen dava kapsamında hükümlü olan ve tahliye edilmesine karar verilen eski Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren'in babası Hikmet Eren, "Oğlum bize, eşine ve 3 çocuğuna bugün akşam saatlerinde kavuşacak inşallah. Bundan dolayı çok mutluyuz." dedi.Eren, AA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, oğlunun suçsuz olduğunu kanıtlamak için 10 yıldır mücadele verdiklerini söyledi.Oğlunun hayatının bir CD ile karartıldığını belirten Eren, şunları kaydetti:"Bu CD'lerin sahte olduğunu, Murat cezaevindeyken üzerinde oynamalar yapıldığını daha önce söyledik. İnsan hayatını kararttılar. Kimdir bunları yapan? Özel Yetkili Mahkemelerin uzantısı olan askeri mahkemelerdir. Bugün askeri mahkemeler şaibelidir ve hükümetin programında, bugün yarın hemen kapatılacaktır. Askeri Yargıtay bu kararda şaibe olduğu gerekçesiyle davanın yeniden lehimize dönüşmesini sağlayıp, verilen cezayı bozmuştur. Bundan mutluluk duyuyorum. Oğlum bize, eşine ve 3 çocuğuna bugün akşam saatlerinde kavuşacak inşallah. Bundan dolayı çok mutluyuz."
Murat Eren'in babası Hikmet Eren:- "Oğlum bize, eşine ve 3 çocuğuna bugün akşam saatlerinde kavuşacak inşallah. Bundan dolayı çok mutluyuz"

KONYA (AA) - Kamuoyunda "Atabeyler" olarak bilinen dava kapsamında hükümlü olan ve tahliye edilmesine karar verilen eski Kara Pilot Yüzbaşı Murat Eren'in babası Hikmet Eren, "Oğlum bize, eşine ve 3 çocuğuna bugün akşam saatlerinde kavuşacak inşallah. Bundan dolayı çok mutluyuz." dedi.

Eren, AA muhabirine telefonda yaptığı açıklamada, oğlunun suçsuz olduğunu kanıtlamak için 10 yıldır mücadele verdiklerini söyledi.

Oğlunun hayatının bir CD ile karartıldığını belirten Eren, şunları kaydetti:

"Bu CD'lerin sahte olduğunu, Murat cezaevindeyken üzerinde oynamalar yapıldığını daha önce söyledik. İnsan hayatını kararttılar. Kimdir bunları yapan? Özel Yetkili Mahkemelerin uzantısı olan askeri mahkemelerdir. Bugün askeri mahkemeler şaibelidir ve hükümetin programında, bugün yarın hemen kapatılacaktır. Askeri Yargıtay bu kararda şaibe olduğu gerekçesiyle davanın yeniden lehimize dönüşmesini sağlayıp, verilen cezayı bozmuştur. Bundan mutluluk duyuyorum. Oğlum bize, eşine ve 3 çocuğuna bugün akşam saatlerinde kavuşacak inşallah. Bundan dolayı çok mutluyuz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.