pendik escort bayan
ak

Multinetliler, Akasya Avm'de Harcadıkça Kazanıyor

Spor 26.02.2019 - 10:53, Güncelleme: 26.02.2019 - 10:53
 

Multinetliler, Akasya Avm'de Harcadıkça Kazanıyor

MultiPay ile kullanıcılar 30 TL ve üzeri her harcamada yüzde 20 TatlıPara hediye kazanıyor

İSTANBUL (AA) - Multinet Up'ın kullanıcılarına avantajlar sağlayan marka iş birlikleri ve fırsatları Akasya AVM ile devam ediyor.Multinet Up açıklamasına göre, Multinet Up'ın mobil uygulaması MultiPay ile kullanıcılar, Akasya AVM’deki kampanyada yer alan restoranlarda yapacakları 30 TL ve üzeri her harcamada yüzde 20 TatlıPara hediye kazanıyor. Kullanıcılar, TatlıPara bakiyelerini 40 bin üye iş yerinden istedikleri noktada harcayabiliyor. Kampanya kapsamında Multinet kartlarıyla ya da MultiPay uygulaması üzerinden QR kod ile kartsız ödeme yapabilen kullanıcıların kampanyadan faydalanmak için MultiPay’de harcama yapacakları restoranı seçip "Bugün Buradayım" butonuna basmaları yeterli.MultiPay kullanıcıları, 31 Haziran'a kadar geçerli olacak kampanyadan gün içerisinde birden fazla kez yararlanabiliyor.
MultiPay ile kullanıcılar 30 TL ve üzeri her harcamada yüzde 20 TatlıPara hediye kazanıyor

İSTANBUL (AA) - Multinet Up'ın kullanıcılarına avantajlar sağlayan marka iş birlikleri ve fırsatları Akasya AVM ile devam ediyor.

Multinet Up açıklamasına göre, Multinet Up'ın mobil uygulaması MultiPay ile kullanıcılar, Akasya AVM’deki kampanyada yer alan restoranlarda yapacakları 30 TL ve üzeri her harcamada yüzde 20 TatlıPara hediye kazanıyor. Kullanıcılar, TatlıPara bakiyelerini 40 bin üye iş yerinden istedikleri noktada harcayabiliyor.

Kampanya kapsamında Multinet kartlarıyla ya da MultiPay uygulaması üzerinden QR kod ile kartsız ödeme yapabilen kullanıcıların kampanyadan faydalanmak için MultiPay’de harcama yapacakları restoranı seçip "Bugün Buradayım" butonuna basmaları yeterli.

MultiPay kullanıcıları, 31 Haziran'a kadar geçerli olacak kampanyadan gün içerisinde birden fazla kez yararlanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.