pendik escort bayan
ak

Multinet Up-fibabanka İş Birliği

15.12.2017 - 14:33, Güncelleme: 15.12.2017 - 14:33
 

Multinet Up-fibabanka İş Birliği

Multinet Up, Fibabanka iş birliğiyle üyesi olan restoran ve marketlere yönelik "Multinet Kredi" adında düşük faizli bir kredi uygulaması başlattı

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Fibabanka iş birliğiyle üyesi olan restoran ve marketlere yönelik olarak "Multinet Kredi" adında düşük faizli bir kredi uygulaması başlattı.Multinet Up'tan yapılan açıklamaya göre, "Multinet Kredi", Fibabanka'nın "Taksitli Ticari Kredi", "Business Kart", "Kredili Ticari Hesap (KTH)", "Rotatif Kredi", "İskonto Kredisi (Çek Teminatlı)", "Çek Karnesi" ve "DBS"den oluşan 7 farklı kredi ürününü kapsıyor. Multinet Up ve Fibabanka iş birliği sayesinde, 31 Ocak 2018'e kadar, toplam cirosu 2 milyon TL altında olan iş yeri sahipleri yüzde 1,29 faiz oranı ve yüzde 0,75 kredi komisyonu ile 70 bin TL'ye kadar tüm kredi ihtiyaçlarını karşılayabilecek.
Multinet Up, Fibabanka iş birliğiyle üyesi olan restoran ve marketlere yönelik "Multinet Kredi" adında düşük faizli bir kredi uygulaması başlattı

İSTANBUL (AA) - Multinet Up, Fibabanka iş birliğiyle üyesi olan restoran ve marketlere yönelik olarak "Multinet Kredi" adında düşük faizli bir kredi uygulaması başlattı.

Multinet Up'tan yapılan açıklamaya göre, "Multinet Kredi", Fibabanka'nın "Taksitli Ticari Kredi", "Business Kart", "Kredili Ticari Hesap (KTH)", "Rotatif Kredi", "İskonto Kredisi (Çek Teminatlı)", "Çek Karnesi" ve "DBS"den oluşan 7 farklı kredi ürününü kapsıyor.

Multinet Up ve Fibabanka iş birliği sayesinde, 31 Ocak 2018'e kadar, toplam cirosu 2 milyon TL altında olan iş yeri sahipleri yüzde 1,29 faiz oranı ve yüzde 0,75 kredi komisyonu ile 70 bin TL'ye kadar tüm kredi ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.