pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muhteşem Yüzyıl\'da Şehzade Mustafa\'nın Ölüm Sahnesi

13.02.2014 - 10:32, Güncelleme: 13.02.2014 - 10:32
 

Muhteşem Yüzyıl\'da Şehzade Mustafa\'nın Ölüm Sahnesi

\'Muhteşem Yüzyıl\'da merakla beklenen Şehzade Mustafa\'nın öldürülme sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi.

Muhteşem Yüzyıl'da Mehmet Günsur'un canlandırdığı Şehzade Mustafa, dün akşam yayınlanan bölümdeki sahneyle veda etti. Dizide boğularak öldürülen Şehzade Mustafa'nın (Mehmet Günsur) diziden ayrılması ekran başındakileri üzdü.Muhteşem Yüzyıl, bu sezon sonu final yaparak ekrana veda edecek.  SÜLEYMAN SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ Mustafa'nın ölümüne hükmeden Süleyman, sessizliğe büründü. Mustafa, Süleyman'dan gelen emirle ordugaha çağrıldı. Süleyman'ın halinden korkan Hürrem ise Mustafa'nın sona yaklaştığını anladı. Herkes Mustafa'nın ordugaha gitmesini engellemeye çalışırken, Mustafa babasının kendisine kıyacağına inanmak istemedi. Cihangir, babasından Mustafa'yı öldürmeyeceğine dair söz aldı. Atmaca ve Taşlıcalı Mustafa'dan gizli bir isyan tertip etti. Son anda ihaneti anlayan Atmaca, ölümle burun buruna geldi ve şehzade Mustafa çadıra girdi. Ardından Mustafa, babasının çadırında cellatlarla karşılaştı. Uzun bir mücadeleden sonra cellatlar Mustafa'yı öldürdü. sivas haber
\'Muhteşem Yüzyıl\'da merakla beklenen Şehzade Mustafa\'nın öldürülme sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi.

Muhteşem Yüzyıl'da Mehmet Günsur'un canlandırdığı Şehzade Mustafa, dün akşam yayınlanan bölümdeki sahneyle veda etti. Dizide boğularak öldürülen Şehzade Mustafa'nın (Mehmet Günsur) diziden ayrılması ekran başındakileri üzdü.Muhteşem Yüzyıl, bu sezon sonu final yaparak ekrana veda edecek. 


SÜLEYMAN SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ

Mustafa'nın ölümüne hükmeden Süleyman, sessizliğe büründü. Mustafa, Süleyman'dan gelen emirle ordugaha çağrıldı. Süleyman'ın halinden korkan Hürrem ise Mustafa'nın sona yaklaştığını anladı. Herkes Mustafa'nın ordugaha gitmesini engellemeye çalışırken, Mustafa babasının kendisine kıyacağına inanmak istemedi. Cihangir, babasından Mustafa'yı öldürmeyeceğine dair söz aldı. Atmaca ve Taşlıcalı Mustafa'dan gizli bir isyan tertip etti. Son anda ihaneti anlayan Atmaca, ölümle burun buruna geldi ve şehzade Mustafa çadıra girdi. Ardından Mustafa, babasının çadırında cellatlarla karşılaştı. Uzun bir mücadeleden sonra cellatlar Mustafa'yı öldürdü. sivas haber



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.