pendik escort bayan
ak

Muhtarlardan Vali Gül'e Ziyaret

19.10.2018 - 13:03, Güncelleme: 19.10.2018 - 13:03
 

Muhtarlardan Vali Gül'e Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ve beraberindeki heyet, Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ve beraberindeki heyet, Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Gül, muhtarlık sisteminin cumhuriyetten daha eski olduğunu ve giderek daha da güçlendiğini belirtti.Muhtarlarla birlikte vatandaşlara hizmet ettiklerini aktaran Gül, "Her 19 Ekim'de muhtarlık sisteminin varsa aksayan yönleri gündeme geliyor, hem de çıta her geçen gün yükseliyor. Bunlarda muhtarın ve sizlerin emeği çok büyük." ifadesini kullandı.Koç ise 19 Ekim'in Muhtarlar Günü ilan edildiğini ve bu yıl 3'üncüsünün kutlandığını hatırlatarak, en iyi hizmet için gayret ettiklerini kaydetti.Ayrıca Koç, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenecek programlar hakkında Gül'e bilgi verdi.
SİVAS (AA) - Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ve beraberindeki heyet, Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.Valilikten yapılan...

SİVAS (AA) - Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç ve beraberindeki heyet, Muhtarlar Günü dolayısıyla Vali Davut Gül'ü ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Gül, muhtarlık sisteminin cumhuriyetten daha eski olduğunu ve giderek daha da güçlendiğini belirtti.

Muhtarlarla birlikte vatandaşlara hizmet ettiklerini aktaran Gül, "Her 19 Ekim'de muhtarlık sisteminin varsa aksayan yönleri gündeme geliyor, hem de çıta her geçen gün yükseliyor. Bunlarda muhtarın ve sizlerin emeği çok büyük." ifadesini kullandı.

Koç ise 19 Ekim'in Muhtarlar Günü ilan edildiğini ve bu yıl 3'üncüsünün kutlandığını hatırlatarak, en iyi hizmet için gayret ettiklerini kaydetti.

Ayrıca Koç, Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenecek programlar hakkında Gül'e bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.