pendik escort bayan
ak

Muhtarlar Tkdk Kredileri Hakkında Bilgilendirildi

20.11.2018 - 18:08, Güncelleme: 20.11.2018 - 18:08
 

Muhtarlar Tkdk Kredileri Hakkında Bilgilendirildi

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğünce, kredi başvurusu ve krediden...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğünce, kredi başvurusu ve krediden yararlanma seçeneklerine ilişkin muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.Beypazarı Halk Evi'nde düzenlenen toplantıya, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Başkan Vekili Aykut Geren, TKDK İl Koordinatörü Güzün Oyman, Beypazarı Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, bakanlık yetkilileri ve muhtarlar katıldı.Toplantıda konuşan Geren, işletmelerdeki rekabet gücünün artırılması, üretim standartlarının AB standartlarında yapılması ve mevzuatın uyumlaştırılması için verilen kredi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri de 1 milyon 600 bin avroluk hibe kredilerden kimlerin nasıl ve ne şekilde faydalanacağı konusunda muhtarlara bilgi aktardı.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğünce, kredi başvurusu ve krediden...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörlüğünce, kredi başvurusu ve krediden yararlanma seçeneklerine ilişkin muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Beypazarı Halk Evi'nde düzenlenen toplantıya, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Avrupa Birliği Yapısal Uyum Yönetim Otoritesi Başkan Vekili Aykut Geren, TKDK İl Koordinatörü Güzün Oyman, Beypazarı Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ekici, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, bakanlık yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan Geren, işletmelerdeki rekabet gücünün artırılması, üretim standartlarının AB standartlarında yapılması ve mevzuatın uyumlaştırılması için verilen kredi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileri de 1 milyon 600 bin avroluk hibe kredilerden kimlerin nasıl ve ne şekilde faydalanacağı konusunda muhtarlara bilgi aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.