pendik escort bayan
ak

Muhtarlar Günü

19.10.2017 - 12:03, Güncelleme: 19.10.2017 - 12:03
 

Muhtarlar Günü

AKSARAY (AA) - 19 Ekim Muhtarlar Günü, Aksaray'da düzenlenen törenle kutlandı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende Muhtarlar Derneği Başkanı...

AKSARAY (AA) - 19 Ekim Muhtarlar Günü, Aksaray'da düzenlenen törenle kutlandı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Tetik, burada yaptığı konuşmada, muhtarların devletin vatandaşa dokunan ilk eli ve kapısı olduğunu söyledi.Türkiye genelinde 32 bin 44 mahalle ile 18 bin 329 köy olmak üzere toplam 50 bin 373 muhtarın görev yaptığını ifade eden Tetik, şöyle konuştu:"Muhtarlık, Osmanlı'dan Cumhuriyete taşınan ender kurumlardan olan bir yönetim birimidir. Vatandaşlarımızın devlet kurumları ile olan ilişkilerinde aracı rol oynayan muhtarlarımız, vatandaşların ve yaşadıkları mahallelerin ortak ihtiyaç ve sorunlarına çözüm için belediye ve diğer kamu kurumları ile ilişkilerini yürüterek sorunları çözüme kavuşturmaktadır." Törene Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı ve muhtarlar katıldı.
AKSARAY (AA) - 19 Ekim Muhtarlar Günü, Aksaray'da düzenlenen törenle kutlandı. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende Muhtarlar Derneği Başkanı...

AKSARAY (AA) - 19 Ekim Muhtarlar Günü, Aksaray'da düzenlenen törenle kutlandı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Tetik, burada yaptığı konuşmada, muhtarların devletin vatandaşa dokunan ilk eli ve kapısı olduğunu söyledi.

Türkiye genelinde 32 bin 44 mahalle ile 18 bin 329 köy olmak üzere toplam 50 bin 373 muhtarın görev yaptığını ifade eden Tetik, şöyle konuştu:

"Muhtarlık, Osmanlı'dan Cumhuriyete taşınan ender kurumlardan olan bir yönetim birimidir. Vatandaşlarımızın devlet kurumları ile olan ilişkilerinde aracı rol oynayan muhtarlarımız, vatandaşların ve yaşadıkları mahallelerin ortak ihtiyaç ve sorunlarına çözüm için belediye ve diğer kamu kurumları ile ilişkilerini yürüterek sorunları çözüme kavuşturmaktadır."

Törene Aksaray Valisi Aykut Pekmez, Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, MHP İl Başkanı Ramazan Kaşlı ve muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.