pendik escort bayan
ak

Muhtarlar Günü

19.10.2017 - 11:43, Güncelleme: 19.10.2017 - 11:43
 

Muhtarlar Günü

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir i̇lçesinde görev yapan muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Hükümet Konağı...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir i̇lçesinde görev yapan muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray ile muhtarlar katıldı.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Dernek Başkanı Demiray ve mahalle muhtarlarını temsilen muhtar Gülbüs Erdoğan ile Yakup Uysal tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Demiray, burada yaptığı açıklamada, "Bu özel ve anlamlı günü bize armağan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlar öyle bir yapıya sahiptir ki seçmeniyle bir olan, seçmeninin üzüntüsüyle üzülen, sevinciyle sevinen gönül adamı, hizmet adamıdır. Birlikte olduğumuzda gücümüzü biliyoruz. Bu gücü hayırlarda, ilçemizin, memleketimizin, ülkemizin gelişmesinde kullanmak için hepimiz seferber olmalıyız." ifadelerini kullandı.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir i̇lçesinde görev yapan muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Hükümet Konağı...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir i̇lçesinde görev yapan muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen çelenk sunma programına, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Demiray ile muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Dernek Başkanı Demiray ve mahalle muhtarlarını temsilen muhtar Gülbüs Erdoğan ile Yakup Uysal tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Demiray, burada yaptığı açıklamada, "Bu özel ve anlamlı günü bize armağan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlar öyle bir yapıya sahiptir ki seçmeniyle bir olan, seçmeninin üzüntüsüyle üzülen, sevinciyle sevinen gönül adamı, hizmet adamıdır. Birlikte olduğumuzda gücümüzü biliyoruz. Bu gücü hayırlarda, ilçemizin, memleketimizin, ülkemizin gelişmesinde kullanmak için hepimiz seferber olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.