pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muhtarlar Günü

19.10.2016 - 14:13, Güncelleme: 19.10.2016 - 14:13
 

Muhtarlar Günü

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Erdem ve Yardımcısı...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Erdem ve Yardımcısı Ahmet Topçu, Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.Daha sonra Muhtarlar Lokali'nde devam eden kutlamada, Kaymakam Akif Pektaş, "Muhtarlık görevi özellikle kamunun, taşranın en uzak mecrasına ulaşmasını sağlayan eli, kolu, ayağı. Bizler de bu noktada bütün muhtar kardeşlerimize, bize gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi. Mahalle muhtarlarıyla Belediye Meclis Salonu'nda bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da muhtarlara çeşitli hediyeler verdi.Oğuz, muhtarların bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.
SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Erdem ve Yardımcısı...

SİVAS (AA) - Şarkışla ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Erdem ve Yardımcısı Ahmet Topçu, Şehitler Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Daha sonra Muhtarlar Lokali'nde devam eden kutlamada, Kaymakam Akif Pektaş, "Muhtarlık görevi özellikle kamunun, taşranın en uzak mecrasına ulaşmasını sağlayan eli, kolu, ayağı. Bizler de bu noktada bütün muhtar kardeşlerimize, bize gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Mahalle muhtarlarıyla Belediye Meclis Salonu'nda bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da muhtarlara çeşitli hediyeler verdi.

Oğuz, muhtarların bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirdiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.