pendik escort bayan
ak

Muharip Gazilerden Vali Akın'a Ziyaret

20.07.2018 - 18:28, Güncelleme: 20.07.2018 - 18:28
 

Muharip Gazilerden Vali Akın'a Ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü nedeniyle...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü nedeniyle Vali İbrahim Akın'ı ziyaret ettiler.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir'deki gazilerin ziyaretinde konuşan Vali Akın, Kıbrıs'taki halkın varlığını güvence altına alan Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde gaziler ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.Gazilik unvanının şehitlikten sonraki en değerli mertebe olduğunu belirten Akın, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 20 Temmuz 1974'te başlatılan Kıbrıs Barış Harekatı, Kıbrıs Türk halkını özgürlük, barış ve refaha kavuşturmuştur. Adada yaşayan Türk halkını baskı ve zulümden kurtaran böylesine önemli bir harekatta görev alarak Gazilik mertebesine ulaşan değerli büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Gazilerimizin sorunları ve talepleri için devletimizin kapısı her zaman açıktır. Biz onlara her zaman üstümüze düşen desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü nedeniyle...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 44. yıl dönümü nedeniyle Vali İbrahim Akın'ı ziyaret ettiler.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir'deki gazilerin ziyaretinde konuşan Vali Akın, Kıbrıs'taki halkın varlığını güvence altına alan Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde gaziler ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Gazilik unvanının şehitlikten sonraki en değerli mertebe olduğunu belirten Akın, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından 20 Temmuz 1974'te başlatılan Kıbrıs Barış Harekatı, Kıbrıs Türk halkını özgürlük, barış ve refaha kavuşturmuştur. Adada yaşayan Türk halkını baskı ve zulümden kurtaran böylesine önemli bir harekatta görev alarak Gazilik mertebesine ulaşan değerli büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Gazilerimizin sorunları ve talepleri için devletimizin kapısı her zaman açıktır. Biz onlara her zaman üstümüze düşen desteği vermeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.