pendik escort bayan
ak

Muhammed Mursi İçin Gıyabi Cenaze Namazı

18.06.2019 - 15:58, Güncelleme: 18.06.2019 - 15:58
 

Muhammed Mursi İçin Gıyabi Cenaze Namazı

KONYA (AA) - Hayatını kaybeden Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Konya'nın Yalıhüyük, Yunak, Kadınhanı, Seydişehir, Ereğli,...

KONYA (AA) - Hayatını kaybeden Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Konya'nın Yalıhüyük, Yunak, Kadınhanı, Seydişehir, Ereğli, Halkapınar ve Hadim ilçelerinde gıyabi cenaze namazı kılındı. Sivil toplum kuruluşları ve müftülüklerin öncülüğünde öğle namazı sonrası, Yalıhüyük'te Merkez Mezarlığı Musalla Meydanı, Yunak'ta Çarşı Camisi, Kadınhanı'nda Merkez İbrahim Paşa Camisi, Seydişehir'de Seyyid Harun Camisi, Hadim'de Hadimi Camisi, Ereğli'de Ulu Cami, Halkapınar'da Merkez Ağa Camisi önünde toplanan vatandaşlar gıyabi cenaze namazı kıldı.Namaz sonrası Mursi için Kur'an-ı Kerim okunup, hep birlikte dua edildi.
KONYA (AA) - Hayatını kaybeden Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Konya'nın Yalıhüyük, Yunak, Kadınhanı, Seydişehir, Ereğli,...

KONYA (AA) - Hayatını kaybeden Mısır'ın ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Konya'nın Yalıhüyük, Yunak, Kadınhanı, Seydişehir, Ereğli, Halkapınar ve Hadim ilçelerinde gıyabi cenaze namazı kılındı.

Sivil toplum kuruluşları ve müftülüklerin öncülüğünde öğle namazı sonrası, Yalıhüyük'te Merkez Mezarlığı Musalla Meydanı, Yunak'ta Çarşı Camisi, Kadınhanı'nda Merkez İbrahim Paşa Camisi, Seydişehir'de Seyyid Harun Camisi, Hadim'de Hadimi Camisi, Ereğli'de Ulu Cami, Halkapınar'da Merkez Ağa Camisi önünde toplanan vatandaşlar gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namaz sonrası Mursi için Kur'an-ı Kerim okunup, hep birlikte dua edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.