pendik escort bayan
ak

Müftülük Personeli İftar Sofrasında Buluştu

15.06.2017 - 21:28, Güncelleme: 15.06.2017 - 21:28
 

Müftülük Personeli İftar Sofrasında Buluştu

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde müftülük personeli iftar sofrasında buluştu.Osman Dede Türbesi'nde verilen iftar yemeğinde konuşan İlçe Müftüsü Ali...

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde müftülük personeli iftar sofrasında buluştu.Osman Dede Türbesi'nde verilen iftar yemeğinde konuşan İlçe Müftüsü Ali Ünal, din görevlileri olarak önemli bir görevleri olduklarını söyledi.Ramazan ayının manevi havasından istifade edilmesi gerektiğini belirten Ünal, şöyle konuştu:"Malumunuz içinde bulunduğumuz 21'inci yüzyılda ahlaki erozyon yaşanmaktadır. Teknik ve bilim akıl almaz bir hızla gelişmektedir. Toplumun bizden beklentilerinin büyük olduğunu unutmamalıyız. Bizler toplumun her kesimine ulaşmak zorundayız. Bu sebeple de kendimizi sürekli geliştirmeli, yenilemeli ve sürekli okumalıyız."İftar programına, Kaymakam Mehmet İlidi, Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, kurum personeli ve emekli din görevlileri katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde müftülük personeli iftar sofrasında buluştu.Osman Dede Türbesi'nde verilen iftar yemeğinde konuşan İlçe Müftüsü Ali...

ÇANKIRI (AA) - Orta ilçesinde müftülük personeli iftar sofrasında buluştu.

Osman Dede Türbesi'nde verilen iftar yemeğinde konuşan İlçe Müftüsü Ali Ünal, din görevlileri olarak önemli bir görevleri olduklarını söyledi.

Ramazan ayının manevi havasından istifade edilmesi gerektiğini belirten Ünal, şöyle konuştu:

"Malumunuz içinde bulunduğumuz 21'inci yüzyılda ahlaki erozyon yaşanmaktadır. Teknik ve bilim akıl almaz bir hızla gelişmektedir. Toplumun bizden beklentilerinin büyük olduğunu unutmamalıyız. Bizler toplumun her kesimine ulaşmak zorundayız. Bu sebeple de kendimizi sürekli geliştirmeli, yenilemeli ve sürekli okumalıyız."

İftar programına, Kaymakam Mehmet İlidi, Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, kurum personeli ve emekli din görevlileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.