pendik escort bayan
ak

Müftü Balkan'a Ziyaret

05.10.2017 - 12:23, Güncelleme: 05.10.2017 - 12:23
 

Müftü Balkan'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret etti. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Aydın, "Bu ülkede iki şeye çok ihtiyaç var, bir öğretmenlere, kaliteli eğitime, bu eğitim bilgi eğitimi değil. Vatandaş olma bilinci, ülke bilinci, saygı, sevgi, paylaşma gibi konuları da içerisine alan böyle insan yetiştiren eğitimcilere ihtiyaç var." ifadelerini kullandı. İmamlara çok büyük görev düştüğünü aktaran Aydın, "Eğer imamlar fazla boşluk bırakırsa o boşluğu başkaları dolduruyor. Ondan sonra adı farklı farklı olabiliyor. Ama toplumu hem çok büyük şekilde İslamiyet’ten kopartabiliyor, uzaklaştırabiliyor. Hem de 15 Temmuz gibi süreçleri yaşamamıza bir yerde açık kapı bırakıyor. Bu bakımdan imamlarımız, sadece beş vakit namaz kıldıran değil; aynı zamanda bir öğretmen gibi eğiten, donanımlı bireyler olması lazım." açıklamasında bulundu. Balkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "15 Temmuz konusunda bizde öz eleştiri yapıyoruz. Bu tarihten sonra bizlere ikinci bir şans verildi. Eskisi gibi olursak Allah bizi affetmez. O yüzden hepimiz dört elle gayretle işimize sarılmalıyız. Elimizden geleni yapmak değil yapılması gerekeni yapmak önemlidir. Tüm din görevlisi arkadaşlarımızın bu tarihten sonra her şeye çok daha farklı baktıklarına inanıyorum ve görüyorum." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette konuşan Aydın, "Bu ülkede iki şeye çok ihtiyaç var, bir öğretmenlere, kaliteli eğitime, bu eğitim bilgi eğitimi değil. Vatandaş olma bilinci, ülke bilinci, saygı, sevgi, paylaşma gibi konuları da içerisine alan böyle insan yetiştiren eğitimcilere ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

İmamlara çok büyük görev düştüğünü aktaran Aydın, "Eğer imamlar fazla boşluk bırakırsa o boşluğu başkaları dolduruyor. Ondan sonra adı farklı farklı olabiliyor. Ama toplumu hem çok büyük şekilde İslamiyet’ten kopartabiliyor, uzaklaştırabiliyor. Hem de 15 Temmuz gibi süreçleri yaşamamıza bir yerde açık kapı bırakıyor. Bu bakımdan imamlarımız, sadece beş vakit namaz kıldıran değil; aynı zamanda bir öğretmen gibi eğiten, donanımlı bireyler olması lazım." açıklamasında bulundu.

Balkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "15 Temmuz konusunda bizde öz eleştiri yapıyoruz. Bu tarihten sonra bizlere ikinci bir şans verildi. Eskisi gibi olursak Allah bizi affetmez. O yüzden hepimiz dört elle gayretle işimize sarılmalıyız. Elimizden geleni yapmak değil yapılması gerekeni yapmak önemlidir. Tüm din görevlisi arkadaşlarımızın bu tarihten sonra her şeye çok daha farklı baktıklarına inanıyorum ve görüyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.