pendik escort bayan
ak

Motosikletli Kuryelerden "19 Mayıs Gençlik Korteji"

19.05.2019 - 10:38, Güncelleme: 19.05.2019 - 10:38
 

Motosikletli Kuryelerden "19 Mayıs Gençlik Korteji"

Ankara'daki motosikletli kuryeler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "19 Mayıs Gençlik Korteji" oluşturdu

ANKARA (AA) - Ankara'daki motosikletli kuryeler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "19 Mayıs Gençlik Korteji" oluşturdu.Tüm Anadolu Motosikletli Kuryeler Federasyonunca düzenlenen etkinliğe, 100 kadar motorsikletli kurye katıldı.Federasyon Başkanı Çağdaş Yavuz, "Ülke genelinde olduğu gibi Ankara'da da motosikletli kuryeler 19 Mayıs'ta yine yollarda. Hayatları iki teker üzerinde geçen ve günlerinin büyük bölümünü yollarda geçiren motorlu kuryeler, bu sefer 100. yıl şerefine sokaklarda olacak." dedi. Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı önünde toplanan ve buradan hareket eden kortej, Türk bayrakları ile süsledikleri motosikletleri ile düzenledikleri şehir turunu Çankaya Anıtpark'ta sonlandırdı.
Ankara'daki motosikletli kuryeler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "19 Mayıs Gençlik Korteji" oluşturdu

ANKARA (AA) - Ankara'daki motosikletli kuryeler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "19 Mayıs Gençlik Korteji" oluşturdu.

Tüm Anadolu Motosikletli Kuryeler Federasyonunca düzenlenen etkinliğe, 100 kadar motorsikletli kurye katıldı.

Federasyon Başkanı Çağdaş Yavuz, "Ülke genelinde olduğu gibi Ankara'da da motosikletli kuryeler 19 Mayıs'ta yine yollarda. Hayatları iki teker üzerinde geçen ve günlerinin büyük bölümünü yollarda geçiren motorlu kuryeler, bu sefer 100. yıl şerefine sokaklarda olacak." dedi.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı önünde toplanan ve buradan hareket eden kortej, Türk bayrakları ile süsledikleri motosikletleri ile düzenledikleri şehir turunu Çankaya Anıtpark'ta sonlandırdı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.