pendik escort bayan
ak

Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Yolculuk

19.03.2018 - 11:23, Güncelleme: 19.03.2018 - 11:23
 

Motosiklet Üzerinde Tehlikeli Yolculuk

Konya'da motosiklet sürücüsünün arkasında oturan kişinin, el arabasını iki eliyle tutarak çekmesi kameralara yansıdı

KONYA (AA) - Konya'da motosiklet sürücüsünün arkasında oturan kişinin, el arabasını iki eliyle tutarak çekmesi kameralara yansıdı.Merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi'nde seyreden plakasız motosikletteki sürücünün arkasında oturan kişinin, el arabasını iki eliyle tutarak çekmesi çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.Motosikletteki 2 kişinin bu tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı. Bir süre bu şekilde trafikte seyreden motosiklettekiler, daha sonra gözden kayboldu.
Konya'da motosiklet sürücüsünün arkasında oturan kişinin, el arabasını iki eliyle tutarak çekmesi kameralara yansıdı

KONYA (AA) - Konya'da motosiklet sürücüsünün arkasında oturan kişinin, el arabasını iki eliyle tutarak çekmesi kameralara yansıdı.

Merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Caddesi'nde seyreden plakasız motosikletteki sürücünün arkasında oturan kişinin, el arabasını iki eliyle tutarak çekmesi çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu.

Motosikletteki 2 kişinin bu tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.

Bir süre bu şekilde trafikte seyreden motosiklettekiler, daha sonra gözden kayboldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.