pendik escort bayan
ak

Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı

10.05.2017 - 17:58, Güncelleme: 10.05.2017 - 17:58
 

Motosiklet Sürücülerine Kask Dağıtıldı

KONYA (AA) - Konya'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.Yaşanan motosiklet kazalarında can kayıplarını...

KONYA (AA) - Konya'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.Yaşanan motosiklet kazalarında can kayıplarını en aza indirmek ve kaskın kullanımını yaygınlaştırmak için Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından motosiklet sürücüleri bilgilendirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesinde görevli polis memuru Ahmet Büyükgemici, Kültürkpark'ta yapılan programda, çağın en önemli sorunlarından birinin trafik kazaları olduğunu söyledi.Kazaların birçok hasara neden olduğunu belirten Büyükgemici, "Geçen yıl motosiklet ve bisiklet kullanan sürücülerin karışmış olduğu trafik kazası sayısı bin 262 olarak kayıtlara geçti." dedi.Büyükgemici bu kazalarda 6 vatandaşın yaşamını yitirdiğini bin 527 kişinin ise yaralandığını aktardı.Konuşmanın ardından, Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Çal ve Trafik Denetleme Şubesinde görevli polis memurları tarafından motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.
KONYA (AA) - Konya'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.Yaşanan motosiklet kazalarında can kayıplarını...

KONYA (AA) - Konya'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.

Yaşanan motosiklet kazalarında can kayıplarını en aza indirmek ve kaskın kullanımını yaygınlaştırmak için Konya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi tarafından motosiklet sürücüleri bilgilendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesinde görevli polis memuru Ahmet Büyükgemici, Kültürkpark'ta yapılan programda, çağın en önemli sorunlarından birinin trafik kazaları olduğunu söyledi.

Kazaların birçok hasara neden olduğunu belirten Büyükgemici, "Geçen yıl motosiklet ve bisiklet kullanan sürücülerin karışmış olduğu trafik kazası sayısı bin 262 olarak kayıtlara geçti." dedi.

Büyükgemici bu kazalarda 6 vatandaşın yaşamını yitirdiğini bin 527 kişinin ise yaralandığını aktardı.

Konuşmanın ardından, Konya Motosiklet ve Bisiklet Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Çal ve Trafik Denetleme Şubesinde görevli polis memurları tarafından motosiklet sürücülerine kask dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.