pendik escort bayan
ak

Morhipo.com'dan Sevgililer Günü İndirimi

Spor 07.02.2018 - 11:53, Güncelleme: 07.02.2018 - 11:53
 

Morhipo.com'dan Sevgililer Günü İndirimi

Morhipo.com'da kadın-erkek giyim kategorisinden elektronik ve ev ürünlerine pek çok kategoride özel indirim ve kampanyalar bunuluyor

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, Sevgililer Günü'ne özel pek çok üründe geçeli olacak indirim kampanyası başlattı.Şirketin açıklamasına göre, Morhipo.com'da, kadın-erkek giyim kategorisinden elektronik ve ev ürünlerine pek çok kategoride özel indirimler ve kampanyalar bunuluyor."Kadınlara Özel 100 Hediye" koleksiyonu ile ayakkabıdan kozmetik ürünlerine, iç giyimden atkı ve bereye kadar çok farklı hediye Sevgililer Günü'ne özel indirimlerle sunuluyor. Morhipo.com'da Philips ürünlerindeki yüzde 10 sepet indirimi, yarın başlayacak Pierre Cardin çantalardaki net yüzde 50 indirimi, Chakra ve Loves You kampanyaları, yüzde 70'e varan hızlı gönderili Bambi ürünleri ve D by Divarese bot ve çizmelerde 2 al 1 öde kampanyası gibi öne çıkıyor. Ayrıca 12 Şubat'a kadar sürecek Hopi Kampanyası kapsamına 200 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 30 Paracık, 400 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 70 Paracık, 600 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 120 Paracık hediye ediliyor.
Morhipo.com'da kadın-erkek giyim kategorisinden elektronik ve ev ürünlerine pek çok kategoride özel indirim ve kampanyalar bunuluyor

İSTANBUL (AA) - Morhipo.com, Sevgililer Günü'ne özel pek çok üründe geçeli olacak indirim kampanyası başlattı.

Şirketin açıklamasına göre, Morhipo.com'da, kadın-erkek giyim kategorisinden elektronik ve ev ürünlerine pek çok kategoride özel indirimler ve kampanyalar bunuluyor.

"Kadınlara Özel 100 Hediye" koleksiyonu ile ayakkabıdan kozmetik ürünlerine, iç giyimden atkı ve bereye kadar çok farklı hediye Sevgililer Günü'ne özel indirimlerle sunuluyor.

Morhipo.com'da Philips ürünlerindeki yüzde 10 sepet indirimi, yarın başlayacak Pierre Cardin çantalardaki net yüzde 50 indirimi, Chakra ve Loves You kampanyaları, yüzde 70'e varan hızlı gönderili Bambi ürünleri ve D by Divarese bot ve çizmelerde 2 al 1 öde kampanyası gibi öne çıkıyor.

Ayrıca 12 Şubat'a kadar sürecek Hopi Kampanyası kapsamına 200 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 30 Paracık, 400 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 70 Paracık, 600 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 120 Paracık hediye ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.