pendik escort bayan
ak

Mogan Gölü’nü Temizleme Çalışmaları

25.03.2017 - 09:33, Güncelleme: 25.03.2017 - 09:33
 

Mogan Gölü’nü Temizleme Çalışmaları

Eski TBMM Başkanı Çiçek:"Birkaç defa ihaleye çıkmıştı. Şartlar oluşmadığı için ihale yapılamadı. Ama bugün bu işi Ulaştırma Bakanlığı üstlenmiş oldu. Kısa sürede bu arkadaşlar bu çalışmaları yapacak. Ama buna hepimizin gözü gibi bakması, koruması, kirletm

ANKARA (AA) - Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Mogan Gölü'nün temizleme çalışmalarına ilişkin, "Birkaç defa ihaleye çıkmıştı. Şartlar oluşmadığı için ihale yapılamadı. Ama bugün bu işi Ulaştırma Bakanlığı üstlenmiş oldu. Kısa sürede bu arkadaşlar bu çalışmaları yapacak. Ama buna hepimizin gözü gibi bakması, koruması, kirletmemesi lazım." dedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Çiçek ve Kaymakam Şenol Esmer'e Mogan Gölü’nün temizliği projesinde gelinen son aşama hakkında bilgi verdi.Cemil Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, gölün temizliği konusunda işin ihale kısmının kaldığını söyledi. "Birkaç defa ihaleye çıkmıştı. Şartlar oluşmadığı için ihale yapılamadı. Ama bugün bu işi Ulaştırma Bakanlığı üstlenmiş oldu. Kısa sürede bu arkadaşlar bu çalışmaları yapacak. Ama buna hepimizin gözü gibi bakması, koruması, kirletmemesi lazım." diyen Çiçek, artık tabiatın, çevrenin ne kadar önemli olduğunu daha çok kavradıklarını, onun için birlikte yapacakları işler olduğunu ve bu bilinci yüksek tutmanın gerektiğini ifade etti.- "Huzur varsa kalkınma vardır" Gölün temizliğinin oldukça önemli olduğunu anlatan Çiçek, şunları kaydetti:"Ama şu fotoğraf bence ondan daha önemli. Burada bakarsanız değişik siyasi partilerden geçmişte hizmet etmiş, bugün bir araya gelmiş arkadaşlarımız var. Türkiye’nin ihtiyacı olan da bu fotoğraftır. Bu fotoğrafı Türkiye’nin her yerinde egemen kılabilirsek, böyle görüntüyü Türkiye’nin her tarafından verebilirsek yaşadığımız yer daha huzurlu olur. Huzur varsa kalkınma vardır. Huzur varsa ihtiyaçları gidermek de kolay olacaktır.”Duruay ise Mogan Gölü’nü temizleme çalışmaları kapsamında Gölbaşı’na getirilen tarama gemilerinin hepsinin kurulumunun bittiğini söyledi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleştirme Bakanlığı’na ait gemilerinin bu yıl içinde Mogan Gölü’nün temizlemesinin hedeflendiğini anlatan Duruay, şöyle konuştu:"Sayın Cemil Çiçek’in büyük gayretleri ile Mogan Gölümüz o eski berraklığı, şeffaflığı ve temizliği ile bir sene sonra halkımızın hizmetine açılacaktır. Ankara’nın sayılı mesire alanlarında olan Mogan Gölü daha temiz olacak. Mogan Gölü temizlendikten sonra Ankara’nın su sporları konusunda da bir merkezi haline gelecek. Bu sene başlayacak olan kürek, kano ve yelken yarışları ile beraber önümüzdeki yıllar da devam edip hem bakanlığımız hem de federasyonlarımızla beraber bu çalışmaları yapacağız."
Eski TBMM Başkanı Çiçek:"Birkaç defa ihaleye çıkmıştı. Şartlar oluşmadığı için ihale yapılamadı. Ama bugün bu işi Ulaştırma Bakanlığı üstlenmiş oldu. Kısa sürede bu arkadaşlar bu çalışmaları yapacak. Ama buna hepimizin gözü gibi bakması, koruması, kirletm

ANKARA (AA) - Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Mogan Gölü'nün temizleme çalışmalarına ilişkin, "Birkaç defa ihaleye çıkmıştı. Şartlar oluşmadığı için ihale yapılamadı. Ama bugün bu işi Ulaştırma Bakanlığı üstlenmiş oldu. Kısa sürede bu arkadaşlar bu çalışmaları yapacak. Ama buna hepimizin gözü gibi bakması, koruması, kirletmemesi lazım." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Çiçek ve Kaymakam Şenol Esmer'e Mogan Gölü’nün temizliği projesinde gelinen son aşama hakkında bilgi verdi.

Cemil Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, gölün temizliği konusunda işin ihale kısmının kaldığını söyledi.

"Birkaç defa ihaleye çıkmıştı. Şartlar oluşmadığı için ihale yapılamadı. Ama bugün bu işi Ulaştırma Bakanlığı üstlenmiş oldu. Kısa sürede bu arkadaşlar bu çalışmaları yapacak. Ama buna hepimizin gözü gibi bakması, koruması, kirletmemesi lazım." diyen Çiçek, artık tabiatın, çevrenin ne kadar önemli olduğunu daha çok kavradıklarını, onun için birlikte yapacakları işler olduğunu ve bu bilinci yüksek tutmanın gerektiğini ifade etti.

- "Huzur varsa kalkınma vardır"

Gölün temizliğinin oldukça önemli olduğunu anlatan Çiçek, şunları kaydetti:

"Ama şu fotoğraf bence ondan daha önemli. Burada bakarsanız değişik siyasi partilerden geçmişte hizmet etmiş, bugün bir araya gelmiş arkadaşlarımız var. Türkiye’nin ihtiyacı olan da bu fotoğraftır. Bu fotoğrafı Türkiye’nin her yerinde egemen kılabilirsek, böyle görüntüyü Türkiye’nin her tarafından verebilirsek yaşadığımız yer daha huzurlu olur. Huzur varsa kalkınma vardır. Huzur varsa ihtiyaçları gidermek de kolay olacaktır.”

Duruay ise Mogan Gölü’nü temizleme çalışmaları kapsamında Gölbaşı’na getirilen tarama gemilerinin hepsinin kurulumunun bittiğini söyledi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleştirme Bakanlığı’na ait gemilerinin bu yıl içinde Mogan Gölü’nün temizlemesinin hedeflendiğini anlatan Duruay, şöyle konuştu:

"Sayın Cemil Çiçek’in büyük gayretleri ile Mogan Gölümüz o eski berraklığı, şeffaflığı ve temizliği ile bir sene sonra halkımızın hizmetine açılacaktır. Ankara’nın sayılı mesire alanlarında olan Mogan Gölü daha temiz olacak. Mogan Gölü temizlendikten sonra Ankara’nın su sporları konusunda da bir merkezi haline gelecek. Bu sene başlayacak olan kürek, kano ve yelken yarışları ile beraber önümüzdeki yıllar da devam edip hem bakanlığımız hem de federasyonlarımızla beraber bu çalışmaları yapacağız."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.